發新話題

想去MK廣華街度買把氣槍玩,唔知可唔可以帶出關?

引用:
原帖由 militarygamer 於 20-4-2011 19:18 發表

就是因為有你們這些人所以大陸才有人生產,你到底明不明白?就等如你用翻版一樣,你可以說我只是用家又沒有賣原則是一樣的,所話鬧人之前先問問你自己吧
日本都有生產改槍改到JJ的零件
但係日本只係比玩1J(定唔知0.幾J)以下既槍
不過香港台灣世界各地又賣到到
出口貨可以出口賣但係唔比內銷,除左玩具槍好多貨都有咁既例子

引用:
原帖由 militarygamer 於 20-4-2011 19:18 發表

就是因為有你們這些人所以大陸才有人生產,你到底明不明白?就等如你用翻版一樣,你可以說我只是用家又沒有賣原則是一樣的,所話鬧人之前先問問你自己吧
唔好意思...
又老實講...
有市場又係咪一定要分埋一份!?
犯法都要分o既...我都阻你唔到...
而且,我買買埋埋過9支槍先得一支係國狗...

引用:
原帖由 militarygamer 於 20-4-2011 19:16 發表

如果人地賣翻版你用翻版你就沒有問題??
錦我係香港購買/用RS <2J既國狗係咪有問題/犯法者~~?  
我真係好驚驚係香港犯法要洗8月15食皇家飯喔 ~
你快D答我啦~我怕警察捉喔 ~~~    
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 militarygamer 於 20-4-2011 19:20 發表

我為什麼不可以高調阿???

1. 這裡是香港論壇,你自己也會說在香港是合法!就如你跟我說香港買國狗的例子一樣。如果我廣告給大陸人或者大陸的香港人看,原則上我在香港論壇發並沒有觸犯任何法律。法律沒有規 ...

2. 我不高調別人怎麼知道有門路呢???賣廣告當然要高調才有人看!
你節省少少啦
你d所謂門路咪上yahoo knowledge搵水貨佬
仲要比人昆
蝦毛扮龍皇!

引用:
原帖由 militarygamer 於 20-4-2011 19:37 發表

都說你起底起錯人,那個跟本不是我,有人問就一定是我?
下............唔知邊個俾人昆之後上黎講呢
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 militarygamer 於 20-4-2011 19:37 發表

你咁有門路,可以搵人代問嘛
人民警察

世界真係多巧合...

引用:
原帖由 一等兵 於 20-4-2011 19:40 發表

等我再一次回帶先:
http://www.civiliangunner.com/cg ... p;extra=&page=1
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 基爾芬 於 20-4-2011 19:40 發表

你咁有門路,可以搵人代問嘛
人民警察
叫佢"老舉埋年"把啦 依d噤既人根本就係" 時光隧道有講無做"

引用:
原帖由 hwtang 於 20-4-2011 19:42 發表

等我再一次回帶先:
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=77813&extra=&page=1
" 陽光檸檬茶mode" 依咩噤啱呀

引用:
原帖由 一等兵 於 20-4-2011 19:40 發表

真係奇人....

引用:

====================================================================================================
引用:
原帖由 militarygamer 於 31-3-2011 10:40 發表
200元請個水客把價值1400的槍帶回大陸寄,個騙子收了200元費用,上到大陸就完野,話不方便寄要上面派人比1000元加一個i-pad盒如果不願與就把的槍丟進垃圾桶,此人的手機號碼 6888xxxx 姓郭 (網上自稱性陳 ...
你不如話你唔識中文會比較易兜

引用:
原帖由 101653 於 20-4-2011 19:56 發表

====================================================================================================

你不如話你唔識中文會比較易兜
我笑左

發新話題