發新話題

自己動手,STD會變MAX

引用:
原帖由 Callous 於 11-5-2011 19:18 發表
多謝師兄分享,我只用了兩條六角,一個彎咀郵票鉗, 大約用了三十分鐘,已完成( 洗波箱ECU, 換油執披鋒,攝摩打齒)的工序,本身已擁有紅筒,已測試,確實爽順,和MAX無異!!!
同時跟據某真品迷PTW隊伍的玩家報告指出,原裝STD唔 ...
師兄原來技藝更高,小弟獻醜喇,其實STD本身都可應付紅筒,不過損耗可能難以估計,小心駛得萬年船,梗係想枝愛槍精精神神,生生猛猛架啦,係咪?!
三六轟一轟,敵人企唔穩!

想請問果4粒鋼齒邊到有得買呀????
thx

引用:
原帖由 暴力牛 於 11-5-2011 22:26 發表
想請問果4粒鋼齒邊到有得買呀????
thx
有冇去明記睇過?

回覆 16# 的帖子

無錯! 無錯!所以我都換左,一勞永逸!!!

引用:
原帖由 Callous 於 11-5-2011 23:42 發表
無錯! 無錯!所以我都換左,一勞永逸!!!
同意,飲少D汽水,都要換左佢,咁就可以放心使用喇

cheers!
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

多謝SPEC師兄分享!!!

我又想換

引用:
原帖由 mlcvm 於 14-5-2011 15:06 發表
我又想換
好易咋,睇d相都明啦!

引用:
原帖由 mlcvm 於 14-5-2011 15:06 發表
我又想換
係呀肥其 自己搞啦 唔識咪上來問到識o羅
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 14-5-2011 17:32 發表

係呀肥其 自己搞啦 唔識咪上來問到識o羅
問左都唔既,仲有你地FCC啦,有妹仔師傅一定攪得掂

引用:
原帖由 spec.ops. 於 14-5-2011 17:45 發表

問左都唔既,仲有你地FCC啦,有妹仔師傅一定攪得掂
搵你哥頓兄咪得o羅, 我地d山寨野又要飲汽水!

回覆 26# 的帖子

PTW  專家,梗係FCC,SAILUN,妹仔師傅啦!!!
PTW = 日本 SYSTEMA = FCC = SAILUN = 妹仔師傅 !!!

引用:
原帖由 sailun412 於 14-5-2011 17:52 發表

搵你哥頓兄咪得o羅, 我地d山寨野又要飲汽水!
咪咁謙啦,FCC既組裝PTW專業工具,響香港數一數二啦!
我果D擺地攤野,自娛下就得

引用:
原帖由 Callous 於 14-5-2011 18:06 發表
PTW  專家,梗係FCC,SAILUN,妹仔師傅啦!!!
PTW = 日本 SYSTEMA = FCC = SAILUN = 妹仔師傅 !!!
師兄講得岩,玩得PTW咁上下日子既都一定知道!

發新話題