42 123
發新話題

自己動手,STD會變MAX

引用:
原帖由 Callous 於 14-5-2011 18:06 發表
PTW  專家,梗係FCC,SAILUN,妹仔師傅啦!!!
PTW = 日本 SYSTEMA = FCC = SAILUN = 妹仔師傅 !!!
我地d山寨野點同d日本仔高階野比呀...我地最叻係幫人跟手尾o者....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 14-5-2011 18:15 發表

我地d山寨野點同d日本仔高階野比呀...我地最叻係幫人跟手尾o者....
咁咪岩囉,咁先顯得你地專業
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 14-5-2011 18:12 發表

咪咁謙啦,FCC既組裝PTW專業工具,響香港數一數二啦!
我果D擺地攤野,自娛下就得
呢d都只係虛榮來o者, 就如浮雲一樣! 哥頓兄你幫d老友"自娛"既超凡絕技就真係無人不知曉喇...
況且作為山寨組裝業者, 擁有多兩件工具旁下身 係好合理既!

I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 14-5-2011 18:22 發表

呢d都只係虛榮來o者, 就如浮雲一樣! 哥頓兄你幫d老友"自娛"既超凡絕技就真係無人不知曉喇...
況且作為山寨組裝業者, 擁有多兩件工具旁下身 係好合理既!
我D自娛野得啖笑啦,改之前我已經同D朋友講左得與失,有咩改進我都會同D朋友仔跟進
李SIR要搬出黎講,冇問題,不過用黎打擊我就免喇,我對你係冇威脅架,我都唔做生意既
不如你專心攪好你門生意啦,一場相識,你唔同我FRIEND啫,不過我都想你生意蒸蒸日上,企業化,國際化,為香港人增光

車削鋼齒 邊度買到

引用:
原帖由 seals9121 於 18-5-2011 00:09 發表
車削鋼齒 邊度買到
明槍真係冇?

Ching 威武!

回覆 37# 的帖子

師兄買到了?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 22-5-2011 22:14 發表
師兄買到了?
std 用住先。因為都用M110 - M90 . 貌似冇咩必要甘快換,

引用:
原帖由 seals9121 於 25-5-2011 00:05 發表

std 用住先。因為都用M110 - M90 . 貌似冇咩必要甘快換,
咁就唔駛換喇

回覆 40# 的帖子

醫生,唔打針得唔得...........打針快D好!!
師兄,唔換住得唔得...........換左醒神D!!

引用:
原帖由 Callous 於 25-5-2011 13:52 發表
醫生,唔打針得唔得...........打針快D好!!
師兄,唔換住得唔得...........換左醒神D!!
放心打m150就自然醒神啦

42 123
發新話題