發新話題

DIY 改裝護面器具

引用:
原帖由 T-800 於 9-1-2012 01:32 發表

係咁: 又來啦....啦.....啦....啦(回音)..

Ps:專醫奇難雜症、心理變態、大x不通、小x不暢..............................醫死關人........

Sorry.....吹水鉛筆,期待您的好作品...

HAPP ...
永遠都係軍醫叔叔最識攪笑 XD btw, 打game用呢個mask, 會好顯眼架bor.

引用:
原帖由 gavin2008hihi 於 9-1-2012 10:30 發表

永遠都係軍醫叔叔最識攪笑 XD btw, 打game用呢個mask, 會好顯眼架bor.
您知唔知軍醫叔其中一個副業係乜......

HAPPY SHOOTING!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 10-1-2012 01:32 發表

您知唔知軍醫叔其中一個副業係乜......

HAPPY SHOOTING!
副業係養水草籮,成日玩CO2   

引用:
原帖由 gavin2008hihi 於 9-1-2012 10:30 發表

玩CQB無所謂啦...........又唔洗迷彩又唔洗扮樹

引用:
原帖由 tango1997 於 10-1-2012 17:30 發表

玩CQB無所謂啦...........又唔洗迷彩又唔洗扮樹
其實我覺得打室外都ok喎~ 黃 & 黑色同樹葉本身都應該ok match!

要氣勢遮...迷彩效果理吾理都得

引用:
原帖由 cato 於 10-1-2012 19:23 發表
要氣勢遮...迷彩效果理吾理都得
係呀 .............我整完都想人地知我整乜.........如果整京劇面譜.........D人噏唔出係邊位"大老官"..........整"鬼僕"就應該多小小人知個面譜係邊位

鬼僕係一個唔起眼既角色........我喜歡佢在"中華英雄"裡面既角色........功夫堅........又夠cool

Yeah!  Support DIY!!!!!

嘿嘿.... Mask 加工 !! 噴圖案 正野 ~

仲未有完成品睇

快啦快啦

哇~~型呀型呀
快d有成品睇啦

有冇人打算做夜遊人裡面果位"老K"面具.........

鬼僕未整好......最近打CQB用呢個頂住雞頭先

附件

11-3-2012 18:24

發新話題