發新話題

Basic Battle Skills 英軍基本戰術 --- 新手篇-更新中

引用:
原帖由 14692 於 2-2-2007 05:20 發表

遲D咪會出本著'白雪公主'揸A2
係喎....會唔會有本教點渣defener

考牌囉.....
本來無一物, 何處惹塵埃

謝謝!!智識+5!! =D
出多d呢類post俾d我呢d新手學下野∼

引用:
原帖由 阿芝 於 2-2-2007 07:55 發表
謝謝!!智識+5!! =D
出多d呢類post俾d我呢d新手學下野∼
妳仲新手?!

引用:
原帖由 14692 於 2-2-2007 09:44 發表

妳仲新手?!
錯別字only.

係伸手.

支持~~

cool~

下次不如講 Patrol Order
(Reconnaissance Patrol, fighting patrol), RECCE, Ambushes....

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 2-2-2007 00:11 發表

其實兩本野教ge都係一樣,只係新version d相係真人W陣,清晰d,d兵著DPM,90 webbing用SA80,舊version就係人手畫,有d 幪(好似講hand signal果parts就唔係咁清楚),用58webbing 用L1
舊version好似細個時睇英文"Reader"書

唔得了, 真係要放新手指南
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

重有很多...

引用:
原帖由 忽必烈 於 2-2-2007 06:03 發表

係喎....會唔會有本教點渣defener
學車不求人

引用:
原帖由 B20_hk 於 3-2-2007 01:10 發表
下次不如講 Patrol Order
(Reconnaissance Patrol, fighting patrol), RECCE, Ambushes....
等你scan/post

我其實對"如何分別各國各種迷彩款式"有d興趣
有冇得介紹下?^^

希望我冇post錯區... ._.

發新話題