22 12
發新話題

STAR AW338 (AWM - Super magnum)

連猩猩自己都未公佈資料
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 Chavezdaniel 於 8-3-2007 23:37 發表
I dunno... I thought there might be have some rumors...

DAMN IT I've waited this stuff long enough!! I got a type 96 and AICS... still no one except STAR release a real replica of the British  ...
知就知英軍ISSUE左 , 但仲未搵到 in action既相

引用:
原帖由 WAIKO01 於 8-3-2007 23:55 發表
但星星在今年的日本黑洞展中說是氣動的......
價錢不明.....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 8-3-2007 23:59 發表

平過二千五就好...
咁既價錢就考慮下啦....

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 9-3-2007 08:38 發表

AWM wor!!! 唔係L115A1咩??? 用左好耐喇
成日淨係見到96...

買買買.....

分分鐘窩死都唔知道d咩.

[quote]原帖由 mike-mike 於 9-3-2007 14:41 發表

窩科擺

我諗都係打消念頭了~

唔通香港版會大火D?

引用:
原帖由 14692 於 12-3-2007 08:11 發表

一定唔止
AICS都29XX , 肯定>3k

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 14-6-2007 14:48 發表
L115A1   
毛蟲新架生!!!
英軍又強大鳥~

引用:
原帖由 ringo112 於 20-6-2007 20:41 發表
US$645
....感謝

引用:
原帖由 queen 於 20-6-2007 23:41 發表
我最驚134 A 都底中........無都起碼兩面...點算
唔使打老原game鳥~

引用:
原帖由 queen 於 21-6-2007 14:22 發表

希望佢打錯啦........

唯有改條彈弓輕D........我諗住當枝AWM同 SLR出就從始改打sniper.........唔再做gunner...........
你件毛蟲衣都係時候重出江湖

22 12
發新話題