發新話題

英軍傘兵軍備一問

95 webbing , SAAV, Osprey body armour + assault vest等等
不過香港好難有舖頭買到啦...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 match_man 於 7-4-2007 19:42 發表

我頂貝雷到有排....
我有ed...不過我主打唔係玩趴啦

引用:
原帖由 Parachuter 於 7-4-2007 19:51 發表
ok thx....i hope i will be lucky in the UK then...
UK?上e-bay實搵到~

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 7-4-2007 21:05 發表

唔好答得咁快住....樓主都冇講玩咩年代...
唔通人地想玩falkland war果期ge para你叫人搵95 webbing ,saav and osprey咩....
又係...不過萬一係的話我只識講58webbing.....

引用:
原帖由 match_man 於 7-4-2007 21:44 發表

比我比我~
我買又唔係我戴 , 你問我都無用

引用:
原帖由 Royal_9413 於 8-4-2007 00:32 發表

貝雷好難搵咩?
唔難 , 一上E灣即刻有

引用:
原帖由 Royal_9413 於 8-4-2007 04:11 發表

都似呀~
果隻紅都係鮮紅左d.

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 8-4-2007 11:20 發表
話時話,如果真係要玩para....冇野係傳神得過red beret同埋頂傘盔....只要你有lee兩樣野,一定冇人夠pop話你唔係扮緊para
仲要釘隻趴啦wing呢...

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 8-4-2007 12:13 發表

打仔&出field果陣有d都唔釘ge
雖然出街但都唔多戴 , 始於beret係最好認的~
不過個型真係唔識整

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 8-4-2007 23:56 發表

理論上98年開始mod已經停止向各生產廠購入and停產para smock....依家睇果d相睇到果d都係軍部係98年前購入d貨尾,至於原因好似話para係現今戰場上已經好少需要用跳傘投入戰區,windproof smock同95 smock(依家 ...
家下似乎想簡簡簡化....唔知sniper smock停左未呢...

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 9-4-2007 00:34 發表

你覺得58 webbing係唔係珍品
但para smock唔係全軍都派嘛...

引用:
原帖由 MF 於 9-4-2007 05:05 發表
最近我就搵緊一把岩用既劍
我又要搵pace stick !

發新話題