19 12
發新話題

終於拎佢番屋企啦

小弟今日都拎左番屋企喇~ 不過冇師兄你果盒咁大....

附件

7-6-2010 23:56

嘻嘻, 把AEG上的好野搬晒過去.~

引用:
原帖由 ohnavi 於 8-6-2010 14:26 發表

吾得,一定要買過晒
IVAN你好衰

嗯, 呢邊確係好, 真係學到好多野. 岩晒我呢d 新仔~
琴晚裝摩打, 插果兩條pin, 打極都打唔入...有冇分前後左右架?
條紅筒換m110 spring, 唔知易唔易換呢?

請各位師兄多多指教.

回覆 34# 的帖子

Thanks a lot~

回覆 36# 的帖子

係啦, 都唔明點解反對聲音居多.

引用:
原帖由 ohnavi 於 9-6-2010 16:28 發表

周身痕啦已經 ,各師兄比D時間我
快d放左支NF佢就快架喇~

YEAH ~ 完工, 紅筒萬歲!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 10-6-2010 10:52 發表
恭喜晒,有冇試槍呀!運作暢順就OK喇!
快D出黎打GAME啦
有呀,換埋m110. d聲尖小小but acceptable, 力度岩心水 , 9.6v, excel 25 珠, 打左3匣一切正常.
未教hopup, 唔知射程住.

btw, m150 聲沉d實d又開心d, 都係用9.6v試. 遲d買埋條12v先.

多謝各位指導~ thanks~

引用:
原帖由 spec.ops. 於 11-6-2010 00:36 發表

係呀,之前搵唔到隻正鋰電,都買左12V用
而家搵到隻11V 1280MAH 20C用,好得!
M110到150都掂!唔似12V咁,只能打M150
e, 屋企有一條11.1/1200mah/20c 同11.1/1300mah/20c 都岩合規格tim...

引用:
原帖由 ayaka 於 12-6-2010 14:55 發表
記得明搶 ^*))
嗯,正確

引用:
原帖由 NCP013 於 13-6-2010 00:03 發表

係~~
同埋你總會有機會打outdoor, M90的確會有D唔夠或同AEG差唔多射程, 有D浪費左PTW,如果限罐底以下力, 多數會買MAX版, 再買條藍筒, 或齋一條藍筒M110彈弓換落紅筒內, 條M150放埋一邊(唔好放M150入藍筒).
係架,已証實用機CHECK 1.26及我爬過各位師兄0既文,M110入紅筒,  

回覆 111# 的帖子

0.25 啊~

引用:
原帖由 spec.ops. 於 14-6-2010 00:24 發表

咁就少左D喎
莫非小弟手工差.....>.<

回覆 126# 的帖子

多返0.2
另外想請教一下, 摩打齒D聲好嘈, 好似摩打齒被夾住咁,打一匣後個底蓋都興興地,咁係咪有D問題?

19 12
發新話題