23 12
發新話題

舊個班人去曬邊呢

引用:
原帖由 Opica 於 4-10-2016 01:29 發表
我仲記得幾個

有 車厘子,柔,阿當,oldman,有個好似叫十三,undefined。。。
狂叫鵝牙?

引用:
原帖由 MG-42 於 4-10-2016 03:53 發表

而且以前好玩好多,漆廠大煙通古洞場又正又免費,而且風氣都唔同以前... 每場有plan咁打認真好多 而且依家都好少新人加入... Wargame已經係夕陽活動
大煙通真係好正,星期六日根本唔洗約人,去到就有成百人,諗住上去食埋早餐先打就會比FD X, 要O係下面斜路旁食住打

引用:
原帖由 gainax 於 4-10-2016 07:21 發表
以前冇不死人架  同埋好少認真講力,唔太過火已經無人理
一認真上黎已經無限扭力
"唔死咪打到佢死"

"您去邊呀?死人區,您都冇死"

引用:
原帖由 vp70usp 於 4-10-2016 15:26 發表
依加d人呢,咩都話要公平
只要你技術高過佢,或者枝槍勁過佢,佢就會即刻話唔公平,唔同你玩
但係佢唔會諗去upgrade自己既技術同裝備
我最後果次打驚...D小學雞話著迷彩唔公平

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 12-10-2016 12:01 發表

唔通著反光衣?
最好全身螢光色

引用:
原帖由 T-800 於 12-10-2016 11:42 發表
唔知軍醫算不算舊人。。。當年夜戰寶田3間屋、摩星打袋鼠,九龍唔記得打边度了。。還有更多更多。。。真係港九新界打混。。。記憶猶新!
當年未諗過用手机都可以上CGF、當年打game打爆左隻勞力士369。。。。
...
您講果D都打過...我都要叫叔叔了

引用:
原帖由 2slow 於 13-10-2016 10:28 發表
葵芳大煙通,牛頭角麵粉廠, 松仔園, 摩星嶺等等
有好多現成天然道具, 好多位置十分講求戰術

特別鐘意煙通個場, 好有division urban Feel

以前打街場, d人改到有幾勁改幾勁, 全部鬼火,絕對過JJ
仲要用埋彈 ...
果時仲未有鋰電,有次打煙囪,有條友打到舊電著火

引用:
原帖由 queen 於 13-10-2016 11:31 發表
讓我做隻路過蜻蜓~~~
QUEEN 爺!!

引用:
原帖由 T-800 於 14-10-2016 01:38 發表

再早D。。。未有槍街,不嬲都係去廣東道X力彈弓配,不知幾平、靚、正。。。!ㄧ條彈弓仔要百幾捨元。。?當年簡直天荒夜談。。。哈哈~

Happy shooting!
我成日覺得斑呀姐亂黎

引用:
原帖由 gainax 於 14-10-2016 02:32 發表

我以前識個老手Up改到RoF>50,應該係真佢up過仲比人當場問候 以前打法迫你改槍手法越來越勁
前有狡猾敵人,後有愚蠢隊友

引用:
原帖由 gainax 於 14-10-2016 23:44 發表
聽過有人珍鏡中彈都爆.  明明大家賽前好友善
X500 要爆唔難

引用:
原帖由 vp70usp 於 15-10-2016 13:50 發表
煙通年代都仲未興ecotech
個時仲興緊black hwak down,protec頭盔差不多人人有
冇錯! 果時有AIMPOINT M2 已經好潮

引用:
原帖由 gainax 於 15-10-2016 16:13 發表
個時未有1000麼,反而700麼扭力仲好 西絲他嗎D aeg kit當時係名牌
果時都冇乜選擇,FIRST 都未有

間間都有人唱架啦,只係有間野,有CCTV 不特只,仲要周圍放錄音器

引用:
原帖由 T-800 於 16-10-2016 03:42 發表

馬記宗於原註嘛,真鎗G3幾時都威力大過M16架la...

HAPPY SHOOTING!
G3 是咪三號波箱? 已經唔記得晒

23 12
發新話題