發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

我再發現,原來我有時不能連發是hopup膠啜實了飛機氣嘴...

引用:
原帖由 nishi 於 9-7-2011 17:56 發表

師兄都係用左ra tech果粒...?
我都有呢個問題...結果加陣換番原本果粒...乜事都冇晒
我係用馬記果粒...而家試下放個hopup

好似好d...但係佢好多時個bolt比個hopup啜實,d氣吱吱聲咁比佢放哂...

引用:
原帖由 yurihk 於 9-7-2011 19:38 發表
好似好d...但係佢好多時個bolt比個hopup啜實,d氣吱吱聲咁比佢放哂...
都係唔得...
換返原裝都唔得...

似乎唔關hopup膠事...我無裝膠連發佢都卡住

引用:
原帖由 nishi 於 9-7-2011 20:00 發表

有冇拆過隻飛機?
無...

問題已交軍軍軍解決

其實之前聽師兄講條拉bolt做厚o在,如果要修位,修出面定入面?
thank you

引用:
原帖由 rYaN 於 12-7-2011 11:39 發表

將CHARING HANDLE內面既L位磨薄D!
姐係你拉到條BOLT,不過打果陣條BOLT又撞唔到條CHARING HANDLE就得
我遲D比相你睇,唔好亂磨
照汁啦!
thank you!

今日打game用M16a3,打AUTO時個槍機助進器噴飛了...

果粒野已經唔見o在,下次去配返粒新版,希望唔會太貴
琴日買o在新版短匣,貿感好硬淨,感覺完全唔同

引用:
原帖由 rYaN 於 18-7-2011 15:41 發表

有其實廠既補品呀~
新版短匣緊係正啦!希望快D出長版
係唔係鋼件  
期待長匣 x2

引用:
原帖由 rYaN 於 19-7-2011 12:22 發表

鋼件?你唔怕整花哂個BOLT咩?
TS-C/RA?

引用:
原帖由 rYaN 於 21-7-2011 11:53 發表

好似係pmx出,,唔記得左啦~
下次出去留意下先,ThX RYAN師兄~

想再多問一個問題,我支416想做laser marking,有無師兄知道邊度有,手工好,同埋要準備d咩?
thx

發新話題