發新話題

[認真] 如果係你, 你會點做?

15歲就用sk2個女仔都唔多掂
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 POCMarco 於 8-2-2009 01:20 發表

佢中一開始起 camp 到同人搞埋, 跟住 keep 住唔停, 我真係冇野講
i am afraid that he has got HIV already!!!!!!
中一開始的都係同周邊d女仔搞je
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 kimkileo 於 8-2-2009 18:53 發表
樓主.....綜合CGF多位意見都覺得係經濟封殺佢最有效。古語有云"棒下出孝兒",傳得咁多年總有原因架.....
等佢做下灰王子,十二點前唔該浦頭唔係訓街啦...
既然咁的,直頭唔返

引用:
原帖由 kimkileo 於 8-2-2009 19:05 發表

我地獄大門永遠為佢而開.....
而家d後生的,堅到暈,唔返就唔返,咪睇下邊個緊邊個

引用:
原帖由 kimkileo 於 8-2-2009 18:50 發表

我都咁話,人話十八冇醜婦,應該唔洗點人工添加.....佢就已經要用SKII.....
廿歲開始用批當的就正常

引用:
原帖由 kimkileo 於 8-2-2009 23:25 發表

唔返咪由佢羅,呢個世界咁多人,幫到幾多救得幾多,佢唔聽要死唔通阻佢呀
呢d野,我同你呢d第三者係咁睇,到你生左個就唔係咁諗ga la

引用:
原帖由 Pat 於 10-2-2009 13:50 發表

既然有 D 咁不知天高地厚既人 , 索性成全佢 , 等佢以後自己搞掂番晒自己 D 野咪得囉~  
旁觀者的諗法

引用:
原帖由 Anonymous 於 14-2-2009 03:41 發表
唔驚衰11
呢d 就係青春

發新話題