發新話題

井記又有新m4

其實果條所謂開模線都唔會影响性能,要玩靚cnc 7075T6上下身亦都難唔到要追求既物主 不如講下09版有冇實射佈告THX因本人都好想買支玩下THX請各高人分享

引用:
原帖由 PMX 於 9-12-2009 11:50 發表

建議你去台灣"軍x酷"睇睇 , 好多報告 , 不過普遍建議都係買ra-tach 既成槍好d
因本人玩過第1代及08版基本上單發冇問題blow back好正 連發的而且確實有碎彈機會 但玩gas槍我決不用連發所似冇乜影响thx師兄 只係想要本地實制巳有09版用家佈告thx因為小弟信用家多於傳媒 多謝師兄分享

[quote]原帖由 mk23 於 9-12-2009 12:02 發表
打就完全無問題.好順.
試過用WA,GHK匣都ok.一雞打晒.無jam彈,小便彈(拿,只係新槍,打久

[quote]原帖由 mk23 於 9-12-2009 12:02 發表
打就完全無問題.好順.
試過用WA,GHK匣都ok.一雞打晒.無jam彈,小便彈(拿,只係新槍,打久

引用:
原帖由 rho837 於 9-12-2009 12:58 發表
alex318tik - I want a 09 version is there any in Hong Kong? Regards

"...我比較膚淺 , 純美無痕 , 比較適合我"

"純美無痕" 乜香港有人造(7075T6)CNC上下鍛身比支WX,豬同標及支井X? 四仟蚊都OK!

同一時 ...
我都係睇返黎架咋  乜香港冇7075T6上下身架,因本人未去到攞上手就分別到6065定7075架不過要玩靚上下身亦都難唔到追求既師兄,因小弟亦睇過d綱頁睇到VIS-1+VST上身,可能是外國綱頁但須是裝在PTW身上,但不得不佩服追求完美既精神 rho837兄(個上下身用錢解決到問題不是問題)我地都係講返09版改良後的性能吧THX各井勝用家分享心得THX

引用:
原帖由 rho837 於 10-12-2009 19:50 發表
alex318tik 師兄 睇來你對井勝好有深得! 可否PM我交流吓 如果上面出來請你去馬會食餐飯, 我支UUE就好順, 旦一講到個幾支鍛殼GBB就連支AGM連發都好過灑, 教吓本人整吓支玩具! Thank you!
多謝你先rho837心得就唔講得因身邊朋友有玩井勝才知少少啫,有興趣你可PM我但不用去到馬會食飯,求其餐廳可以了多謝比面,剛剛有朋友拿了支第1代過有興趣可攞你d過來一同試試

發新話題