發新話題

1980年香港電台實況劇「執法者」系列單元劇一氣槍少年

1980年香港電台實況劇「執法者」系列單元劇一氣槍少年

DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

黄滿記舊店吧。。。我都係聽呀怒人甲兄形容而估ja

個男仔行兇被捕的唐樓仲係到,有粒好共產feel既大星,片中警察講既地址無錯。

時代變,科技先進了,人心社會複雜了,但犯案辦案模式差不多。

無論何時代,都會有支R8出現!

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 m11.man 於 18-12-2016 13:54 發表

睇唔到
你的問題播

《河湟有感》司空圖

應該係,今年八月光榮的。。。。

可惜無去買到支cap P08

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 kornhill401 於 21-12-2016 13:47 發表
我覺得黄滿記個老闆娘,仲有D似台灣女星..胡錦..
幾多年前先 呢個係拎折扣的好開場白

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 m11.man 於 21-12-2016 17:13 發表

我有wo,你要唔要
4寸版?

我吾想有彫花

《河湟有感》司空圖

送?!?!?!

有舊屎都要呀大哥

《河湟有感》司空圖

菜sir的聖誕禮物

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 FBC1 於 23-12-2016 10:42 發表

你又係既,人送你仲嫌三嫌四.
支槍都吾平~我以為佢放比我ja

《河湟有感》司空圖

傷心往屎

《河湟有感》司空圖

發新話題