25 12
發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 rYaN 於 25-5-2009 02:48 發表

你係唔係講依條呀?
http://www.warjunkies.org/viewth ... &extra=page%3D1
點解個網上消售點同IPSCGM兄個名禁似嘅???
(現時出售地點:三軍 / 名槍店 / QRF 綱上消售點 IPSCGM.com )
我問下咋,,唔好插我呀

引用:
原帖由 IPSCGM 於 25-5-2009 03:27 發表
因為我炒佢既,我本身都係ipsc熱愛者,但打黎打去都上唔到gm,所以就用哩個名.

信唔信都好,我要注冊過個名有幾難.係我就唔會用哩個名出黎講嘢啦.

而我都係講事實姐,真係咁難接受
係C兄嘅個人空間入面嘅E mail 係
生日:        00-00
Email:         info@ipscgm.com
http://www.civiliangunner.com/cg ... iewpro&uid=5575

再上網打IPSCGM發現左IPSCGM.com (online shop)
聯絡Email係info@ipscgm.com

我們的電子服務信箱:
當然!您也可以經由電子郵件聯絡我們,我們的服務信箱是:info@ipscgm.com

http://www.ipscgm.com/index.php? ... 5f73ad4a76f34f18a08

由此可見C兄十分熱愛IPSC
敢問C兄嘅真正身份係IPSCGM.com 定係...
定係C兄認為抄野就要抄足  
連email都抄埋

假若有人send email俾你咪會寄錯左俾人地大公司...
可能阻住人地大公司做生意架...

引用:
原帖由 IPSCGM 於 25-5-2009 22:44 發表
你話係就係囉,無錯,槍街所有既嘢都係我出既.

隨咗你係咁話得嗰個牌子唔關我事...
問C兄攞貨可以嗎(平D波...)
係你出嘅咪早响囉
不過下次宣傳要誠實喇

感謝IPSCGM兄做福 we gbb
特此嘉許

引用:
原帖由 paulen 於 25-5-2009 23:31 發表
好呀,你等等,我upload緊相
請問支睇咩力呀???2面

我又post CA副廠CAA美國版

下次先影寫真

引用:
原帖由 paulen 於 26-5-2009 00:11 發表

個尾好特別,係邊買
caa係咩??
美國版CA
你信5信

引用:
原帖由 rYaN 於 26-5-2009 00:14 發表

人地講明美版,,一定係美國啦
香港CA有售

引用:
原帖由 westdog 於 26-5-2009 00:21 發表
caa都係一間出唔少真槍m4配件的廠商~
其中最出名的係個G27 同 UPG16 grip~
呢兩個grip我都好鍾意~
send個email問下CA有無

我朋友俾人整完隻匣之後多左粒紅點
但义一次氣打得十幾飛
其他人兄有無相同情況

引用:
原帖由 rYaN 於 26-5-2009 01:30 發表

好啦好啦!每人送枝we gbb比我即為sgt vip白金永久會員
食屎喇M40A3

引用:
原帖由 rYaN 於 26-5-2009 01:41 發表

聽人地講,,太耐唔沖走果篤野,,會自然出黎
你咪係個條屎虫囉

有冇禁多屎塔呀

整個廁所食野團

引用:
原帖由 rYaN 於 26-5-2009 01:54 發表

你係唔係諗起都開心呢?
係味去先...屎虫兄

25 12