發新話題

[認真] 如果係你, 你會點做?

我只係諗到.......有人衰十一.....與未成年少女發生性行為
佢屋企人有冇同佢咁講?阿當講得冇錯架,大家都後生過,一定知撞過板先知衰

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-2-2009 01:49 發表
15歲就用sk2個女仔都唔多掂
我都咁話,人話十八冇醜婦,應該唔洗點人工添加.....佢就已經要用SKII.....

樓主.....綜合CGF多位意見都覺得係經濟封殺佢最有效。古語有云"棒下出孝兒",傳得咁多年總有原因架.....
等佢做下灰王子,十二點前唔該浦頭唔係訓街啦...

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-2-2009 18:57 發表

既然咁的,直頭唔返
我地獄大門永遠為佢而開.....

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-2-2009 19:11 發表

而家d後生的,堅到暈,唔返就唔返,咪睇下邊個緊邊個
唔返咪由佢羅,呢個世界咁多人,幫到幾多救得幾多,佢唔聽要死唔通阻佢呀

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-2-2009 19:12 發表

廿歲開始用批當的就正常
廿五六就正常...

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9-2-2009 00:00 發表

呢d野,我同你呢d第三者係咁睇,到你生左個就唔係咁諗ga la
呢個問題又回到管教題者......白的講當初有教依家就唔洗煩啦.....

引用:
原帖由 於 9-2-2009 16:36 發表
墮落永遠都係自甘 旁人捉住佢唔比佢跌落去 佢係都要跌落去既 就由得去 到時有隻企鵝會接佢嫁啦
我地係不設接送服務架.......佢會直送極樂地獄,內有無數體重250磅樣貌美如夏惠E既獄卒日夜陪佢做運動架.....

總之個細路就有排煩啦,一陣果女仔玩大報警,佢一樣都係衰十一.....

引用:
原帖由 阿芝 於 1-3-2009 00:22 發表
路過的...

睇完三點幾擦鞋果段 我大笑了
我相信三點幾唔會拎對皮鞋出黎架.....咁佢對係拖鞋定波鞋呀.....

引用:
原帖由 Anonymous 於 7-3-2009 19:06 發表
又有戲劇性發展!
有日下午, 佢老豆行上天台 (佢地住唐樓),
發現個仔同另一個女仔o向天台,
之後老豆就靜靜雞走返落樓

唔知係唔係一腳踏兩船
嘩....韋小寶呀.....

發新話題