發新話題

[Marui] 第56回 静岡ожみЁъみ 2017 東京сюユ新商品

引用:
原帖由 BLSK 於 7-5-2017 16:52 發表
M110A1應該係次世代了,7.62要出gbb 應該會等曬5.56出先既,唔洗重新設計住
如果真係就狗衝了,V記就慘囉

MP5 同 416A5都好難講,因為兩支都無GBB
416係GBB機會應該大啲,斷估唔會啱& ...
今朝道樂更新咗料,M110A1同416A5係玩次世代,89式玩GBB,反而MP5同MPX佢地無講馬記想點,真心我想佢出GBB好過出電
希望今個禮拜四馬記可以真係生生性性,話哂道樂呢個馬記半官方台都講,海外氣槍對日本本土市場影響越嚟越大

引用:
原帖由 Dave 於 7-5-2017 22:08 發表

支MP5 如果唔出次世代或者GBB 真是望都廢事
我估HC佢地都會更新,隨時係MCX或者MP5,但願佢真係出哂GBB,或者是但一款都好

引用:
原帖由 阿堅 於 7-5-2017 22:27 發表
流料黎

道楽對MARUI新產品既期待和願望
佢自己都講明純粹吹水,但道樂近幾年做咗馬記半官方台角色,佢講得起碼俾大家FF下都好過無

引用:
原帖由 Opica 於 12-5-2017 19:01 發表
貴番,宜家34XX
好似話彩虹8本身做埋批發跟住又做網上零售,被鋪頭嘈話貴,結果而家要加番價,啱啱見明搶兩枝都係做3k有找

引用:
原帖由 no-name 於 16-5-2017 09:48 發表
路過,之前想訂馬記件,搵左好耐想集運又唔得,向某幾間鋪問都講明馬記藝術家脾氣,可能 2 個月後先話你知有冇貨。
再睇到唔知佢係咪官方既 FB Fans Page 講,唔 serve oversea 係因為日本法例所限,唔知堅定流...
...
話說馬記係無官方FB Page,得Twitter,嗰個係真Fans page

發新話題