24 12
發新話題

[WE] V V E 旺角已見街

引用:
原帖由 derek 於 28-4-2011 21:19 發表
在下未有GBB, 好想入枝L85........
不過有冇師兄知道可唔可以用番真HANDGUARD ?
唔可以
因為"前準星座"唔同真品,star,Ares, G&G, Army

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 28-4-2011 21:14 發表

下次, 再加埋HP

不過玩完之後, 都真係幾心動, 耐何我已經爆棚....
連發Boltback真係超正
正過所有M4系...

引用:
原帖由 DENON 於 28-4-2011 22:44 發表
英軍迷友人來電:
真品A1款不能直上 要找朋友幫手
點裝?教吓好喎

引用:
原帖由 DENON 於 28-4-2011 22:50 發表

我都唔知
前頭,重可以用電筒Mount轉吼再加介子做"假狗"
但後面就...

引用:
原帖由 RGM-111 於 29-4-2011 01:38 發表

今日銘C兄都有入手??有冇入埋 佢支有點SUSAT ??
支L85係個fd到,我要周末先有得 把玩
入咗手,重帶埋個姪去睇,本來之前想找支二手L85俾佢操槍用
點知家吓佢睇完支GBB就愛不惜手。BLOWBACK果吓,真係超正,有快感。
係WE,WA,VFC等嘅M4比唔到嘅震撼
支SUSAT好唔好,我都無要,等埋Z MOUNT 就上ACOG用
不過blockback咁勁,我怕玩具ACOG 及SUSAT頂唔順
Law兄,看來你都是已婚人仕,唔方便帶支玩具入屋!

引用:
原帖由 queen 於 29-4-2011 02:26 發表

自己去睇啦....我雖然有, 但我唔會用.....因為我有枝英國出嘅...........

老實...佢防唔防震都仲要test......
QUEEN爺支SUSAT重貴過支槍

最大敗筆

附件

29-4-2011 05:16

引用:
原帖由 stoneTS 於 29-4-2011 13:27 發表
連射如何?
勁後座力,實淨

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-4-2011 13:33 發表

我想請問支Z MOUNT容易買到嘛?
RSOV

引用:
原帖由 hwtang 於 29-4-2011 15:05 發表

Brand Name
Online shop

http://www.youtube.com/watch?v=NFbGTy_eTmQ

http://www.youtube.com/watch?v=wFYZI15zeZ4

下身一定入唔到
真骨2个吼,槍身凸位一條過

大家都在討論有關裝真DD骨問題
我就用G&G L85A2作比較
因為G&G L85A2 小弟只係銼少少準星座兩邊,及銼大個吼少許便裝到
所以用兩者比較吓

PIC. 1
G&G有下槍身,有兩個凸位來固定DD骨/Handguard
但WE,硬要來個手插座,和一個長凸固定手托Handguard

PIC. 2
唔駛我解釋
G&G 前準星座有個吼來固定DD骨/手托前方
WE乜都沒有...失敗

PIC 3
建議:其實眼看,WE只需改良以下配件#53 L85準星座下
#40 L85前槍管座,
#53 L85準星座下,
就可令L85A2 GBB可以變A1,A2,甚至加DD 魚骨,勢必大賣....
如果加埋A1 bolt...更加好
可惜....................

引用:
原帖由 rYaN 於 1-5-2011 02:50 發表

上次打GAME阿邊個邊個講明會出RIS版
人哋WE重度緊數,有排啦!

SA80刺刀可以真入WE L85A2 GBB上
但,不能固定...
無所謂Star/Ares,G&G,Army都唔可以

拿走"槍身固定梢中"

拿走"槍身固定梢後"

拿走"槍身固定梢中及後"

見到valve活塞及Hammer擊鎚

槍機及複過彈簧桿