18 12
發新話題

咩野黎;b3

high radiation..?

see through things.....?

果然係一件令衆師兄死腦細胞的神奇利器!開估啦唔該

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 22-6-2009 13:30 發表

未得
未得
玩多陣先
...............Is it water resistance?

i see wide angle IR diffuser.....

信號燈

Len..S....re...fector...

其實,,,樓主你以經成功利用lee件利器殺死好多人既腦細胞鳥 、、、開啦、、、

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 24-6-2009 10:21 發表

我會比個好既答案你地既
今晩心情好就答你地
今晚,係你心情最好既時候、、、 就係我出動手上至後一張沈默card既至fun時刻

回覆 69# 的帖子

Wrong!!  

Each day.One menber, One Card.

德國至新既仿曰本仔杯面技術!用IR全自動加熱!

呢果其實係樓大係小學生帶飯時代果個保溫飯盒內膽

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 26-6-2009 16:21 發表

It was made of Aluminium Alloy
totally sealed? cannot open?

any prize this time.

The oppsite technology of F117...

引用:
原帖由 飛哥仔 於 26-6-2009 20:08 發表
我開始懷疑其實樓主係唔識既... 過左成個星期個post都已經沈左幾頁都未講係d咩....
樓主一定知,不過係hk冇得玩、、、

引用:
原帖由 飛哥仔 於 26-6-2009 20:18 發表

係既咁鬼耐都唔講出來, 真係唔知想點

而且..你係樓主咩
想點?佢想我地死腦細胞lor~

18 12
發新話題