發新話題

槍街黑店

引用:
原帖由 dinofong 於 5-3-2017 17:17 發表
有次我同個朋友去買支次世代scar,佢就平人哋幾百蚊,咁我咪同個friend喺嗰度買囉,試槍嘅時候,佢話剩返支display,叫我地試,喺check外觀嘅時候,已經發現有少少花,不過我唔排除可能係嗰啲抹一抹就會甩嘅花,不過我心諗俾三千幾蚊嘅槍老老實實就算會甩我都唔會要囉,咁我就直接指住個花痕,同佢講平啲得唔得,佢話冇得平,咁我就話唔要走。咁佢係我走嘅時候就話,佢哋鋪頭最平同埋唔會再返貨,博我會亂跟住同佢買。但係我最後都冇同佢地買,走咗。...
其實呢樣真係唔可以,鋪頭明碼實價,無理由主動要人平比你,一係買,一係唔買
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 Ben_9413 於 6-3-2017 12:51 發表

O甘佢已經o係display o既途中賺o左推廣同促銷o既好處

佢真係可以選擇o吾show出o黎o架o咼
咁又講唔通,唔show出嚟點賣呢,貼相only?

其實佢好多時都話最後一支,都出曬名下,我亦試過,當然我亦係不滿嘅,咁睇個人接受情度, 我就有時算數,有時唔要,但無話講價,此終一買一賣,明碼實價,你情我願

引用:
原帖由 路過的 於 6-3-2017 15:59 發表
我在地肉買左包.25kxc豆豆!覺得唔正常,之後去三根買多包
一上手地肉果包起碼少3份1!
咁衰?人地開咁耐呃你嗰幾十蚊?咁就真係唔要得啦 ,深表同情 話曬大拿拿幾百粒BB彈啊下次要佢地續粒數先比錢

引用:
原帖由 Ben_9413 於 6-3-2017 16:33 發表

可能o吾同貨次,生產期油產價o吾同o尼
呢個問題好嚴重,要正視,少成三分一喎∼三分一啊∼咁都睇唔到,咁都照 ,比著我唔買啦

引用:
原帖由 Ben_9413 於 7-3-2017 12:35 發表

都係果句, 盒都唔開sales都唔擺當文具模型咁賣咪無人要求service扌羅完櫃檯俾錢走人

咁之但係你又要擺display俾人拎o下試o下講解o下先賣得出, 咁問o下都黑面又啱唔啱數呢? 新手想玩唔識問我 ...
唔係話唔問得,唔好話槍鋪,好似而家興踏單車,玩航拍,又或者玩音響影相之類,如果未玩過,以而家資訊發達嘅年代,正常做左功課先買是正常吧? 以上講嘅玩意,你試下唔做功課去買咪又係好多時買錯嘢,去到鋪頭問,啲店員咪又係黑面∼

其實全個帖我最唔明,上面全部投訴嘅人,大部分都話試/買嗰時已經覺得有問題,但照買,之後話人呃佢黑店什麼什麼的,點解覺得有問題照買?

發新話題