發新話題

星期日會去打人生第一場WARGAME(完滿結束)

引用:
原帖由 亞mac 於 27-8-2008 23:30 發表

要!!!!
帶枝水雪到變冰包條毛巾帶去
又有冰水飲又有毛巾仔抹汗
必定架wo....唔好到時先買水....早一日買左放冰格

引用:
原帖由 fungtsunlam 於 27-8-2008 23:53 發表
你預12:00先開GAME啦
D職員煩都嘔, 唔好以為個個WAR GAME場都係咁
係個訓練營先咁煩, 由其是新仔團
我覺得幾好wo....
咁第一次打既新仔....係咪應該聽下d槍點應用 / 有咩規則呢??
佢解釋我覺得係正常....
唔通你一入到去就開波....大家唔停火....冇人識嗌死....個個打哂彈就除mask先行番出黎??
保障參與者既安全我覺得一定要解釋清楚....

引用:
原帖由 odaan 於 28-8-2008 01:07 發表

真係慘 , 講得詳細就嫌你煩
無講 , 有事就賴你無講
有 D 打左兩三次扮大哥都算 , 一落場又做錯比人睇 , 打死左即場係戰區除 Mask 都夠膽死既
話佢 , 佢又唔衰得 , 係要兜篤
點服侍 , 都總有挑剔

我有做帶 ...
算啦單兄....

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 29-8-2008 00:46 發表
單兄在訓X營做嫁咩??

我自已組團所以冇出post呀

原來有咁多野要知.....但係聽佢講解可唔可以快少少... 開槍唔駛教掛......

打算今次玩完先諗下買唔買裝備玩落去,要投資先求知嘛
安全制一定要講....好多鴨仔係死人區走火架....
上鍊又要講....有d唔知點為之上夠....
冇話快唔快....你唔阻住佢講野佢咪快囉....

其實d阿sir揸住支槍成日又唔打得....
睇都睇到悶....
由其係班鴨仔衝都唔肯衝....應該話行都唔肯行....
個個打戰壕....一開始就死埋一二邊....行都唔行等運到....
我就唔信對家永遠都係"掃射中"....
聽到槍聲唔一定你果邊"掃射中"....就算對家係"掃射中"都唔一定射緊你個位....
就算係射緊你兩邊位....你左右冇得走既時侯....
你d隊友唔係做野架??....等囉....
我唔信因為"對家掃射中"為理由而郁都唔郁....

(非指在坐師兄們....只係我見得太多呢d野ja....)

ps.單兄....我下次入黎玩pm你得ma??我打訓覺營咁耐都未見過你....

發新話題