發新話題

[認真] 將好戲量踢出旺角...

引用:
原帖由 jeffreywo 於 22-8-2008 22:31 發表
見到「面書」有呢個Group..
老老實實..我很愛藝術..街頭表演也不是問題,
我也看過佢地既「誠精女友」,見到佢地把路人捲入表演...以為有新意...
但很不知所為,又細聲,但引來一大群人....
N個月都係果味戲,我開始非 ...
整佢個制....之前我行過....我拖住我女朋友....
我記得果時有個女仔坐係堂梯上面揸住"徵男朋友"的banner....
果個八婆跳落梯走埋黎問我願唔願意做佢男朋友....

引用:
原帖由 gtoray 於 23-8-2008 00:33 發表

小爆佢囉~~
佢仲要捉住我隻手問牙....

我話:死X開丫....
佢仲同我講番:真係唔得牙??....

引用:
原帖由 gtoray 於 23-8-2008 00:39 發表

叫佢除褲先啦~
你咁過份既??

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 23-8-2008 11:02 發表

信用卡學車上網果d都係放街邊..唔係放路中心呀嘛
家陣佢地放路中心...
果度己經唔係闊唔係多空間
本來果條街就係人流多....所以先劃為行人專用區....
佢班人就放哂banner擔哂梯棟哂D海報....霸左條行人專用區....
講真....真係有幾多個人係睇丫....
仲有....佢會主動騷擾途人....有時你趕時間....條街比佢阻住搞到要走番上上面行同人迫已經燥燥地....
佢仲會阻住你問你野....問埋你D無聊野....如果傷人唔係犯法我真係想兜巴車埋去....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 23-8-2008 11:32 發表

點解我未俾人問過既?
點解咁唔公平架....
點解佢要走過黎問我阿....仲要唔只一次....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 23-8-2008 11:49 發表

肯定係你行得慢啦...
我下次行果頭要著紅色衫
頭頂帶多隻角....

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 26-8-2008 23:04 發表

個人只抱觀望態度

但周街都係佢地d海報同banner
見到就想幫下d清潔工人手

不過唔阻街的話己經好好多了
我覺得佢地本身既出現就已經阻街....
就算縮細佢地既地方....咁樣當街當巷進行商業活動....擺賣....
仲要以"演戲"為理由騷擾途人....我覺得要嘈都係佢地唔著....

發新話題