43 123
發新話題

[GHK] AK105進化論>>>>AK PMC

什麼叫做混合版新方法...

你DIY野咁叻.得閒幫人DIY吓野.賺吓外怏..

不如你得閒DIY個SVD handguard...

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-11-2012 04:46 發表
我有又哂鬼DIY

RS一支,G&P一支
幫我DIY..
S&T個套木做得重好過佢...

有無Ching.會買佢件AK無射出物飛機或高初速飛機..?

引用:
原帖由 F22 於 19-11-2012 07:39 發表
啊~~~~呵呵呵呵~~~~~~~~~~~~
F22兄..個頂蓋是否可用LCT..電槍果個..?

引用:
原帖由 F22 於 9-1-2013 06:53 發表

我呢塊係GP,理論上LCT電槍蓋都應該得..........
唔該Ching..

引用:
原帖由 jjcruyff 於 9-1-2013 17:20 發表
請問各位師兄,GHK AK105 嘅前handguard係點拆? Thanks
呢道...!
http://www.arms-cool.net/forum/thread-102478-1-3.html

引用:
原帖由 sk8er 於 30-12-2012 13:11 發表
http://i1302.photobucket.com/alb ... 86_zpsb8dc34ae.jpeg
今日忍唔到手 入左
發覺小弟拆唔掂支74u
有無ching 指點下小弟?
拆唔到前托 同個selector...搞唔掂 .....;a ...
又話手緊...
其實佢個Safety同Magwell係唔係一定有個白色字..我唔鐘意個白色LOGO..

今日到左新玩具,但要過年後至齊件整..

引用:
原帖由 RCman 於 5-2-2013 21:34 發表

甘都比你訂到番來
我都係試吓..預左唔得..

引用:
原帖由 RCman 於 2-2-2013 22:35 發表
昨晚行過見到H牌Selector出左,
見平平地買左個來裝,裝完真係方便好多
頂..原來AKM..裝左唔對位....
搞定...要將塊片屈出屈入..試岩位至得.可能我有骨頂蓋尺寸唔同.不過塊片個頂花晒...
不過都讚揚H牌.我上佢臉書問佢..佢好快回覆我重叫我如果唔得攞上佢公司睇睇.我買果一百幾十都有D咁o架服務...好野..

引用:
原帖由 RCman 於 8-2-2013 10:38 發表

mug原來AKM/AKU個slector位唔同傢?
新玩具合體完成未?有無相睇下呢
只係差小小個頂蓋頂住左.上唔到safe.屈吓塊片就OK..
未呀..重有野未齊.重欠gas block,尾通,H-1.要過年後...

43 123
發新話題