24 12
發新話題

元朗買氣槍奇遇

引用:
原帖由 faihk 於 10-6-2011 18:55 發表

個老板可能會問你想射仔定射女喎~ !

買黎射老虎

引用:
原帖由 tonysze1996 於 10-6-2011 22:17 發表
其實...

我係Crysis 2 入面既 Alcatraz
其實...我係你師兄Nomad

引用:
原帖由 wonglk 於 10-6-2011 22:25 發表

細路
你睇我FB,都知我先係啦
唔好意思我無FB

引用:
原帖由 wonglk 於 10-6-2011 22:30 發表

o靚仔
家陣爭飯食wor,點計!
學樓主開post囉

引用:
原帖由 nok7689 於 10-6-2011 23:51 發表

我想問樓上係咪高高大大有少少肥...長頭髮..隻手有紋身個位呢??
另外我想話..第一...你答打老鼠...我當你真係打老鼠..你本身都犯法..佢唔賣比你..正常
第二....差人如果問你係邊到買...先唔理佢態度點..人地開得 ...
師兄見過佢?

引用:
原帖由 eddiegbb 於 11-6-2011 00:01 發表
我地平時打wargame時都係打人,悟通我地老鼠都不如?
唔通你平時係同隻老鼠打wargame?

引用:
原帖由 queen 於 11-6-2011 03:05 發表
我真係好想問, 用氣槍打老鼠真係咁大問題???用氣槍打老鼠真係咁殘忍?????整痛佢同趕走佢真係比殺咗佢殘忍?????

如果有老鼠入屋, 大家都會用唔同嘅方法去捉佢, 老鼠籠, 老鼠夾/板, 老鼠膠, 我又想問,  ...
問題真係唔大,最驚係d人為自娛而搵老鼠黎打
同埋重點係:就算問題再唔大,你同人講用黎打老鼠人地唔賣比你都係好正常

條馬路影都無個,紅燈過馬路其實都問題唔大架,不過你無可能同交通警講,講左咪抵死囉

引用:
原帖由 MKL04438 於 11-6-2011 11:06 發表

問題係第九頁開始有人話打老鼠就係等於虐待動物...
係犯法咁話喎...

記住!!!我地唔應該打老鼠架XDD
夾佢,毒佢都係犯法架!!!
條馬路影都無個,紅燈過馬路其實都問題唔大架,不過你無可能同交通警講,講左咪抵死囉

重點係抵死囉

引用:
原帖由 josephlau 於 14-6-2011 14:36 發表

如果我喺公眾地方見到老鼠, 驚到除褲攞陽具指著佢. 個官會唔會同情我驚老鼠而判輕啲?
隻老鼠去告你

24 12
發新話題