發新話題

BF4 《戰地4》beta測試十月初啟動 有各國造型相

強國support睇幾多次都係覺得好樣衰
(beta啟動日期要睇人...唔知預訂定3代高級版係最早開,之後係MOHW限定版玩家,最後大家一齊玩)

引用:
原帖由 2slow 於 23-8-2013 10:17 發表

強國support有d日本卡通人物feel

另到依家我都未能分清楚 高級版及豪華版有咩分別??
豪華版:遊戲本體+附送內容(如裝備解鎖/DLC之類),遊戲帳號仍然是普通版帳號
高級版:沒有遊戲本體,純粹季票+VIP帳號,VIP功能包括優先玩新內容,免費DLC,限定武器/狗牌,排隊可以打尖...

引用:
原帖由 N_G 於 23-8-2013 15:32 發表
好在佢都叫加左D新野.唔係BF3畫面加強版

但係EA幾時先搞清楚.BF D地圖咁Q大.根本就唔應該炒COD個玩法
點樣叫做"炒COD個玩法"?

引用:
原帖由 2slow 於 23-8-2013 15:58 發表

可能佢淨係玩CQB場...例如metro..
或者可能佢玩主機...唔夠玩家?

引用:
原帖由 N_G 於 23-8-2013 16:47 發表

新的模式每次只在隨機地點刷出一個炸彈,兩隊必須搶奪炸彈,然後運送到指定地點引爆快節奏的戰鬥,不停變換的目標,讓你疲於奔命。

可能你無睇條link拿,copy反先
又唔係乜野特別模式,無話抄唔抄既

不過就算舊玩法去到BF4都可以見到分別,因為地圖實在好多可變因素

引用:
原帖由 屈濕 於 29-8-2013 13:52 發表
傻的嗎

我強烈懷疑佢地收左EA錢反串賣廣告

引用:
原帖由 2slow 於 29-8-2013 14:13 發表
"...愛港力..."
令我更加想玩...
其實反而顯得美國佬越來越重視中國軍力, 我認為值得開心
其實DICE係瑞典公司

引用:
原帖由 Stig 於 29-8-2013 14:57 發表
4舊水dlc, 連埋隻game咪七舊水走唔甩?
如果要收全DLC,即係買premium
睇Origin價(出街買實體會平少少少少少)

premium 賣389

遊戲本體
標準版 389特價350.1
豪華版 449特價404.1

最平都要350+389=739

發新話題