31 123
發新話題

[WE] WE GBB M4專區

各位大大請問.. 行貨保養到幾時ga?
如果我舊版hopup. 要自費換定佢包埋?

引用:
原帖由 rYaN 於 25-6-2009 12:24 發表

新hopup+管要自費換。
oh no!

點解WE D匣設計得咁差成日漏氣ga......仲衰過D大陸仔匣
個Oring又係專用野! 放低整起碼一星期.
爭D連最後一隻都漏氣....爆番補Silcon就冇再爆

今日食食下飯. 聽到D氣聲. 人房check下. 原來隻匣突然漏氣!!!!  已經有兩隻匣響3斤ga la.. 今個禮拜都唔用得!!!

反觀WA/AGM 最多都係value漏氣. 易fix好多.

引用:
原帖由 POCMarco 於 26-6-2009 00:45 發表

師兄, 邊個位漏氣?
value對落果個連接位

引用:
原帖由 rYaN 於 26-6-2009 01:01 發表

入氣位,同匣頂...宜家真係成日漏,,點搞呀,,
頂得一個匣有事... 其餘都係背長方連接位

引用:
原帖由 POCMarco 於 26-6-2009 01:15 發表
據說, 隻匣玩完, 要差少少氣入去
據乜鬼呀 ,,, 我隻匣大半氣響裡面.. 忽然fee一聲...  無晒

引用:
原帖由 POCMarco 於 26-6-2009 01:34 發表

呢個情怳, 類似有外來壓力, 將背長方連接位壓爆了.....

即是, 隻匣入面冇空氣, 但隻匣既四周被外來空氣壓住, 咁較弱既位置有移位既情怳, 而導致漏氣

解決方法: 玩完, 隻匣差返少少氣

PS: 看來你玩了那些 ...
佢個design最失敗就係背位長方型o ring,, 又大範圍又窄..仲要冇得賣,,焗住放低整

引用:
原帖由 POCMarco 於 26-6-2009 01:41 發表

冇計, 佢用料好溥, 根本不易承受壓力
出左3個version, 應該改lar!

引用:
原帖由 rYaN 於 26-6-2009 02:34 發表

不如集體拎幾打匣比佢地整
咁就冇一個月冇匣取law...!

引用:
原帖由 rYaN 於 26-6-2009 11:00 發表
成日噤整法,真係幾火滾
agree.. 不如佢俾D O ring我地自已換.. 1換1 law.. 或者收番成本價!

引用:
原帖由 rYaN 於 26-6-2009 23:44 發表

岩岩又有4隻出左事..
咁搞法! 除非話有件賣或者整1-2日! 否則真係火都黎!!!! 仲衰過大陸夾!

引用:
原帖由 rYaN 於 27-6-2009 01:29 發表

d匣好煩呀...!冇匣點打game呀!!!!
係!
唔明點解唔改Design.. 好似GHK隻WA M4匣design咁都ok呀!
買十隻都冇用. 好似樓上D師兄講... 得幾隻用得番..點用姐

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 27-6-2009 20:06 發表

我有最舊 姐係we無字槍果批d匣 上邊成日溜氣 不過佢出氣好勁
之後新d果批 都有少少溜 我仲有4隻

之後上3個星期買左隻 都而家都未溜氣
都打左10匣左右
有字都勁! 槍槍"生中出"底邊穿出面! 觀面爽穿!!!!

附件

27-6-2009 22:07

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 29-6-2009 01:01 發表

對於我黎講 依d都算小野
打CO?

top+.3無咁勁woo.. 舊銅心有機會做到

31 123
發新話題