發新話題

哩支係 "乜野" model ?

S&W gun...
may be M645, M745, M4506 or other model......

引用:
原帖由 於 26-6-2009 17:29 發表

做左爸爸既男人 , 同我地呢d 未上岸既人

睇既野真係唔一樣...
因為...........我宜家係做影嗰個..........

引用:
原帖由 積夫 於 1-7-2009 18:56 發表
大連Model lin lin大? hahahaha.....

話時話,Guns & Girls個post好耐冇update過喇!

其實我地CGF咁多攝影師、又咁多槍,點解龍哥、Queen兄唔搞返次CGF Guns & Girls影女團呢?

我一定參加!
好呀, 搞嘅係咪去先!!!!
係嘅我去Civilian PhotoGrapher 開 post....

引用:
原帖由 BNR32V2 於 1-7-2009 21:54 發表

有相機,有槍,但係無女

N年前有個CHING同我講過:又要出錢,又要出力,玩女人好過啦,打乜鬼野WARGAME丫
女.....我有...................呵呵

引用:
原帖由 BNR32V2 於 1-7-2009 23:05 發表

廣深鐵路任何一個站我都有個。

你是但講個站丫。
香港呀....廣深鐵路..........................

引用:
原帖由 積夫 於 2-7-2009 02:05 發表
QUEEN兄,約咩野日子先?我通常星期一先容易出來影...

同埋,如果咁樣影GUNS & GIRLS, 係咪都係去返比錢場影會好o的?有佈景嘛....

其實小弟諗o左幾個造型o架,可惜一路冇女肯比我影.....
但大部份人都係.........星期日多.....
地點...比錢場............no la........肉鬼酸
造型.....你帶道具比佢換......

同事先講名....咩造型......

引用:
原帖由 積夫 於 2-7-2009 10:00 發表
um..我諗住呢....

先來個著suit既做型,恤衫西褲,再拍住架警車,配Glock、道具孖葉、皮證件套w/珠鏈,有點兒「大搜查之女」入面Sammi那種感覺;

再來個....灰色連帽風褸,塊面有少少污濁,下身著條型o的o既牛 ...
So...how about Sat?
Or...take photo in Sunday morning, back to home and sleep after photo taking...

But...one problem is....if u want to take 3 different looks.....need a lot of time..................half day may not enough.....

引用:
原帖由 Rager 於 2-7-2009 19:26 發表

係Double Eagle黎?
No.......must be S&W M645....

引用:
原帖由 louisli 於 2-7-2009 18:02 發表

果個post無置頂,所以無心機update
影無問題,著到好sexy咁影唔係個個得
又講到攝影版的範疇啦
好...我過去開post....

CGF Gun & Girl 影會.....Start..

發新話題