發新話題

[Marui] 第56回 静岡ожみЁъみ 2017 東京сюユ新商品

引用:
原帖由 jeffreywo 於 7-5-2017 09:20 發表
4. M110A1
唔通馬記又玩g28 gbb?

引用:
原帖由 Ben_9413 於 7-5-2017 15:39 發表
o尼水全部中正我心坎_ 的哪有錢

如果係gbb, 某社G28直接被打面

Maxim9 做到抑聲我衝o牙
諗諗下應該係刺細袋
已經有417了

引用:
原帖由 Dave 於 7-5-2017 22:07 發表
支MAXIM 9 真鐵公司叫SILCENCERCO,令我諗起某高人話識玩槍只會講SUPPRESSOR ,唔識玩槍果D 先會叫SILENCER,好明顯間公司好唔專業
仲鞭我屍 我是玩bb彈槍的

引用:
原帖由 alexmgjai 於 12-5-2017 23:47 發表
你地計少左一條數,馬記的M4 GBB 和彈匣係有做CERAKOTE,其他廠出既M4 (例如KWZ、G香港)係普通陽極身.... 你俾錢做上下身CERAKOTE係要俾$1500 - 2000,點計都係馬記較著數
如果計埋做CERAKOTE既錢,其他廠既錢起 ...
cerakote都係呢個價係好佛心既
但真鐵m4都係陽極 cerakote好似香港有一間係平dd既
但我反而想搵廠接散單陽極

今次馬記隔咁耐先出枝栗米m4真係...
唔係話出舊野唔好 但唔好咁hea...出枝m16a2即刻有heart晒

引用:
原帖由 gainax 於 13-5-2017 01:07 發表

M16A2我等左8年都冇廠再出,7075做左三幾十隻都話冇市場唔再生產,如馬記出咁冷門就真係佛心
搞到3連發 玩家自然會好多野玩到啦

引用:
原帖由 gainax 於 13-5-2017 01:59 發表
三連發做係AR gbb到要氣化掂有難度,因佢必須整個齒輪物體用倒勾黎卡住記錄打出三發即停, 咁要穩定個三連發勾即停係需要硬彈弓先hold得實個齒輪, 每一發個勾都會刮到齒輪加上用硬彈弓型造大阻力咁氣化就比auto差, gbb ...
聽說we mp5都係用左ar既3連發系統 暫時都仲ok 可能因為就個系統 所以rof好低

引用:
原帖由 gainax 於 13-5-2017 14:14 發表
呢類款都冇乜市場唔似M4上百支一批都一定清到貨,所以連我們乜都出都放棄出A2而只做A1越戰比較人氣多d,
近年叫仲有廠出cnc靚身A2同733算還神(其實仲要係圍內做唔派街,少到只係流出想比錢買都冇貨比你 。。)
馬記 ...
其實z system可以好多野玩 係要出枝栗米m4...
學vfc咁出下mk12,mk18 仲好過 再唔係416,516咁
一定有fans

引用:
原帖由 gainax 於 15-5-2017 15:52 發表
馬記我欣賞佢創造力,90年代佢突破設計既Aeg彈起左仍不忘開發n個波箱n個型號滿足大衆, 對比返今時今日(或次世袋彈起個年計)明顯縮左九成。。雖然話要體諒廠商唔好咁多請求,但全世界大多廠都金身一體管鋼齒年代佢 ...
應該係話台仔同日本仔路線唔同
台仔就玩多新產品 日本仔就玩獨孤一味
但如果佢可以做到we咁 一個系統擺落唔同槍到 咁就又可靠又多款玩

發新話題