發新話題

冇拍拖但同居?

差D盲......

附件

18-1-2009 04:03

地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 阿堅 於 18-1-2009 12:55 發表

保鮮紙仲平...成卷...又薄
有咩事唔好找我....
0.02係好用同安全過0.03的
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 一等兵 於 19-1-2009 01:04 發表
感覺上0.02好似太薄啦0.03啦 仲有0.01走位
質料唔同, 0.02係比0.03強韌好多
-但丁

引用:
原帖由 RYODLi 於 19-1-2009 01:06 發表
越黎越成人向啦呢個post
同居呢個話題本來就係成人向啦~~
-但丁

引用:
原帖由 於 19-1-2009 01:59 發表

唔好大教壞細...教壞你個妹呀 !!
呢D係正確既(性)知識!
-但丁

引用:
原帖由 於 19-1-2009 02:29 發表

if 怪妹妹個男朋友話用0.03 , 怪妹妹就應該話 : 0.02 韌d ?
咁呢D係佢地兩個既事喇~~ 當然, 我係講緊大果個怪妹妹~
-但丁

引用:
原帖由 odaan 於 19-1-2009 15:02 發表

你點測試架~~
唔係放係口度咬呀嘛~~
有台灣仔用刀試過......
-但丁

引用:
原帖由 kimkileo 於 22-1-2009 00:36 發表

生物系??......project會唔會係.......Reproduction
咁樣溫書??
http://hk.youtube.com/watch?v=pBzFyTmsrXI
-但丁

KIA
-但丁

發新話題