發新話題

井勝GBB M4

引用:
原帖由 PMX 於 23-11-2008 00:51 發表
等多陣la !!!!!!!! 仲係錯刻字ar
小弟唔多識d 刻字係點樣既.....想請問邊度串錯字呢???

附件

23-11-2008 21:57

23-11-2008 21:57

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 23-11-2008 22:54 發表
睇睇:
http://www.intrudershop.com.tw/showreport.asp?report_id=53
字型唔正確???

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 23-11-2008 23:41 發表

留意下個身o既「G」字比較下,
重有井勝個Colt logo係橢圓形
多謝解說

引用:
原帖由 MG-42 於 23-11-2008 23:54 發表

果舊叫shell deflector...
我覺得買得呢D...都唔會主力用來打Game搏殺嘛,最多咪打一兩場過手癮,如果為左打Game $1200買枝Marui想點打都得啦...
買得呢D係裝下真parts,玩下blow back拆下槍姐....  

不過當然 ...
其實井井呢枝m4 己經有人識得點樣執到佢唔會變做碎彈機同埋唔會jam 彈, 我亦都己經試左....長打我深信唔會有問題
但係有人話上身條骨裝唔到eo-tech

引用:
原帖由 jpg 於 24-11-2008 14:42 發表
聽講只係換條真管, 真bolt 就可發射真彈. 有幾真, 真係唔知. 仲話可上真匣, 都唔知係咪咁真.
原裝井勝未改係上唔到真匣架....
但係死都改就wa 都裝到真匣

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 26-11-2008 10:26 發表

咁呢個可能真係一支支有分別, 我見過有井勝唔洗執都得
我個枝上唔到

引用:
原帖由 狙神 於 29-11-2008 01:49 發表
請問有人知道佢幾時出未啊?我唸住12月頭扲佢打game的,唔知佢12月頭出未呢?
11 月中經己入手......
但係你覺得仲會有街鋪入貨咩??????又碎彈機, 又jam 彈, marketing 又假, 拎佢打game......唔執既後果係通槍多過開槍

引用:
原帖由 mk23 於 29-11-2008 09:44 發表

但有D網站的人又說它好好呀?
(雖然小弟玩過那枝也和師兄說的一樣)

其實井x都係照抄WA吧.為什麼可以攪成噤呢?
咁唔係真係全完拎晒WA 既數麻......
起碼個HOP-UP 都唔同先啦

引用:
原帖由 d.s 於 29-11-2008 13:07 發表

據聞台灣已有改良版(ver.2),已解决碎彈jam 彈問題.
http://www.arms-cool.net/forum/thread-23117-1-4.html
速發順暢Video
http://vimeo.com/2171355
HK有師兄弄到手嗎??
跟ris 既全部都係第一水槍.....

引用:
原帖由 rrrrrrrickylau 於 3-12-2008 19:34 發表
師兄,  唔知介唔介意講吓你支井勝內部係未全鋼版, 同埋買左幾錢, 唔知係槍店街客價定朋友價呢 ?

一支 行得走得 WA M4唔使成萬咁誇, 小弟支 CQB DELTA 用左 $2600街價 和 $300街價買過 PGC Hop-up, 根住用朋 ...
師兄......我都係用左同你差唔多既價錢買左枝全鋼井星, 你唔用朋友價既話, 仲貴d 添
呢枝m4 係街唔多貨, 上香港online shop 買都係$790 美金.....我都係qqf 都買, 因為全街得佢同埋gws 有過貨
而且, 要睇落唔落得場打, 係睇隻匣, 唔係枝槍

引用:
原帖由 seals 於 3-12-2008 23:43 發表

無所謂啦!各人有各人想法!

師兄請問你用乜氣打井勝?
GREEN GAS 推得郁個BOLT,會唔會好慢?
紅氣個夾又頂唔頂到,無漏氣咩?
如果有第二間廠出左紅氣匣或者co2 匣, 你又點睇呢???

發新話題