發新話題

[8掛]豬香港告香港玩家?

引用:
原帖由 RCman 於 5-2-2015 14:30 發表

其實自從佢話到告,我都對佢失左信心。
佢好似坐井觀天........
我同你一樣, 真係想象唔到會咁小家
原本想買胸肌版既興致無曬....
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 RCman 於 5-2-2015 15:06 發表

代理就更加係絕望
我重申~ 就算唔換代理都應該考慮換X曬d Sale屎佢啦

上次睇到班Sale屎點樣對西人及ABC已經睇到我眼火爆

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 Zero_ 於 5-2-2015 16:01 發表

又關絲帶咩事
我諗只係一個比喻only

支持G兄, 唔買豬香港既產品...

本來小弟自PDW起就開始注重"那公司"的產品,
看著它慢慢成長及進步, 其間亦有產品出現過問題,(槍管不舉, 爆尾等等)
但這次的處理手法真是有點模不著頭腦

之前一向有新手求教都二話不說叫他們買豬香港啦, 但現在不會了

最後,  懇請貴公司認真考慮代理及售後方面作出檢討

(申利:自己有兩支PDW, AKM., AK105, HTS)
原本想買豬M4的, 唉~~~~

引用:
原帖由 ayaka 於 10-2-2015 13:37 發表

我都想了解下, barrel extension/hop座只係前段guide住隻飛機, 點解可以令成份bolt唔磨槍身
呢個問題我都問過, 真係百思不得其解, 求高人指點

發新話題