72 12345
發新話題

[更新ID list]仲有冇師兄玩World of Tanks?

我玩德國線.
id: polycarl

引用:
原帖由 sunny2014 於 7-8-2012 00:01 發表

德國線…祝君好運

利申:正宗德謎非德不用
Heavy line. Tiger 前果d都好ok, Tiger 打後就PK....
家陣部E75 仲掛著支105mm 入Tier 10房真係打到想哭x!!

引用:
原帖由 sunny2014 於 7-8-2012 15:54 發表
法佬架ELC真係OP到想講粗口
連蘇車見到佢都要食屎…
超低車身..有好多車貼身會打唔到佢..而且打貨櫃底一流~~~

引用:
原帖由 sam524 於 10-8-2012 13:29 發表
我想問
如果我開USSR線
係BT-27開好d定係T-26好d?
睇你想行上咩line...light 就T-26, Med. 就BT-2.
不過如果玩Med. 我會選擇USA.

引用:
原帖由 sam524 於 10-8-2012 20:05 發表

24小時premium ac呀...其實又有咩特權?
多50% 錢, exp. & 靚仔車房.

Arty weekend + Premium A/C 平均一場有50K~~~~爽爆!!

引用:
原帖由 sam524 於 11-8-2012 15:46 發表
不如搵日約埋開個campany又好training room又好,一齊玩呀
好丫

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 15-8-2012 10:35 發表
t46,bt7,m3

rubbish gun
早期車冇咩特出性能, 邊度隊友多就去邊度 stay in the group.

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 15-8-2012 18:33 發表
無點打法wor.....不過我改得sovietarmy,軍事研究上當然有少少底拉

BT7同D末日坦克打,點會無事?

my login:alyosha

我吾識睇火炮參數,etc:78/230/78,求教

邊度有瞄具插件download?
我拎返個封印多時既USSR A/C 出來玩BT-7, 真係好難用....
佢急停果時要等2-3秒個圈先開始收縮...

引用:
原帖由 sam524 於 18-8-2012 19:01 發表
其實開elc係咪好過開t-50?

p.s.大家幾時有空約埋玩?
ELC 炮塔只可轉30度左右(類似TD) 所以無法用快車既圍圈跑絕招. 要殺敵主要都係狙擊.
T-50 比ELC 慢少少, 火力差但Reload 快, 圍住SPG 用Auto aim 圍圈跑一流.

成日睇d 越南同賓仔打字已經煩死....仲轉...

引用:
原帖由 sam524 於 6-12-2012 23:11 發表
8.2更新出中國車
大家點睇
我會試...希望好過英國車啦.

引用:
原帖由 sunny2014 於 8-12-2012 20:42 發表

the infantry tank line are full of shxts
especially those Churchills
but Matilda is still fine......
Churchill I killng me....
火力差....機動力差....弱點就係正面中間, 蝦D 低級車仔就ok 同級比較完全冇優勢.
希望上Churchill VII 加rammer 可以好番d...

引用:
原帖由 sunny2014 於 9-12-2012 03:54 發表

it's a really bad joke...
u will need around 20000xp to get more 5 damage and 3mm of pen
armor seems thick but NOT ENOUGH
and now u can go... 20km/h...
太慢真係一個問題...好多時行到上前線已經死左1/3隊人搞到經常要一個打幾個...
對方知churchill 火力差一係成班壓過來, 一係包車..一定冇好收場.

引用:
原帖由 sunny2014 於 9-12-2012 19:09 發表

咁church VII真係會玩死你
仲慢過church I

呢個時候又要推廣一下英系果D cruiser
teir6 Cromwell用church I枝VHV
但你機動性高到可以由後面追到全速T-50
上彈只要3.99秒就有一發
完全就係一架存在於另一個 ...
咁攪法....睇來要斬纜.
中型車打法又唔啱我...都係玩番KV 線先.

72 12345
發新話題