發新話題

有無師兄弟用過這 head set

引用:
原帖由 華田 於 3-6-2007 17:33 發表

唔係麻..............
買個headset 20 磅左右咋喎.....
運費呢? 重有,20磅果d係Sold as is, 即係唔知好壞,隨時買左個壞既返黎你都冇符喎.

而家呢個Copy話晒係全新同埋一定work.

引用:
原帖由 華田 於 7-6-2007 01:47 發表

20 磅連埋架啦, 我之前都係買左個15 磅.....
好新.....係work 既......
而家改埋ptt 打game 落409 好唔好用呢, 要問大眼啦
咁你買得平了, 不過你一見佢寫untest同sold as is, 真係要搏呢.

我都買左個, 重改左clansman 7pin頭, 再用clansman隻ptt改yaesu頭.

引用:
原帖由 AJM 於 11-6-2007 13:12 發表

I need to find a like new condition BOWMAN with the original 6 pins plug for my DAVIES CT401L communication harness.
E-Bay耐唔耐都有全新賣, 不過價錢就......

EBay價錢一時時, 睇你彩數, 而且bid價平, 又唔代表運費平. 有d運費可以獅子開大口.

引用:
原帖由 AJM 於 11-6-2007 20:10 發表

有次買啲難鬼二手臭背心,郵費夠胆死開90.00鎊。
都有d有良心既, 不過可遇不可求.

有時搵到好野, 但又唔肯寄黎

引用:
原帖由 14692 於 13-6-2007 04:43 發表
我有spare插
Female plug定male plug.

我搵到邊間廠做呢隻plug(both male& female), 但人地係講既lot size, 唔肯散賣.

發新話題