發新話題

[8掛]豬香港告香港玩家?

其實點敢告,自己都身有屎, ak 系列唔用1j飛機會出咩事大家心知肚明, 當民事告,人地賠唔起自己律師都蝕埋,而家講緊7日有壞更換都做唔到,仲未計商品說明條例,隔個海黎告真係一百幾千萬咩, 而家仲要係佢代理有問題,到時攪大左好似un咁比人抄家真係多多花生都唔夠

引用:
原帖由 F_Fillet 於 5-2-2015 14:32 發表

咪係, 其實賣槍呢家野, 人地有心利用公家做你有幾難.
好似上次另一間野個老細上街搞事打人, 我心諗佢真係沙膽, 你間野出埋d玩具咁有潛力,
有人買粒彈殼入粒波子入去, 你成間野香港division唔駛要
以前人地講做生意就係食四方飯, 藍絲又好黃絲又好最好死屍都都黎買,而家拋個身出黎愛國,客源又少左一批,唔通愛國真係比你拎上去賣咩, 人地外國客,民主國家多到時有d熱情fans三刻五時幫你宣告天下大肆表揚你愛國,你留返d貨自己玩

做得生產商你唔係夠膽死同我講有100%良率咁威,全世界做廠都要跟你學習,有qc又點?比gxk大,生產比氣槍精密既3c產品又咪成日有次貨, 老實講而家一單半單都叫好應付, 但係都玩到靠嚇,真係多幾舊魚, 我買硬碟都比氣槍精密, 價錢又比氣槍低, qc又比氣槍好,人地都要開7日有壞包換條款, 而家gxk一枝槍差唔多等於台灣一個大學生半個月人工, 而家財到光棍手, 我而家都唔敢買gxk ,因為隨時倒錢落海, 買野仲要賭運氣? 賭得運氣不如過大海好過

引用:
原帖由 oliver1997 於 6-2-2015 01:15 發表
公關災難其實已經發生左,無論點樣結尾,
形象下降已經不可逆
直接d一係換代理,一係售後另外搵人做
跟本一開始接觸買家了解,同埋解決問題, 最差情況都只會係認qc失手,換一件貨比人,再留低公開海外售後聯絡,之後嬴埋掌聲
而家仲諗住用法律壓下去, 隨時唔好話買gxk有機會比人告,分分鐘討論都比人告
BTW 我真心認為告唔到d咩, 而且就算事主怕事認罪, gxk同埋代理輸既都比嬴既多
唔好講咩到時有人玩上消委會比人放蛇成條槍街有排煩

引用:
原帖由 Dave 於 6-2-2015 02:31 發表

你咪問下係咩文件,可否比個copy 你睇左先,大佬你簽約都要知份約寫咩,非不合理要求,
唔比你知咩約叫你上到黎簽先算果d 叫傳燒

順便睇下咩律師行出,幾時簽邊度簽同埋份野你會用黎做咩,問到足先好講下 ...
老老實實做完苦主,上網呻下都要收律師信,仲要簽悔過書?
老西都唔簽,你簽左隨時當你認罪對方不追究,但係唔排除日後會再追究,或者gxk話唔追,就叫代理追,咁呢封信就你認罪既證據, 而且此例一開日後就各大廠有樣學樣,而且成為案例參考
而家仲玩到座連,以後d討論區執晒佢la,一討論d槍有咩小問題,即刻變誹謗
Gbb都有咁多年小問題都唔少,VVe ,VVa,G標,VFZ,SRZ都無一間比人話到走去告玩家,gxk既氣量今次真係大開眼界
上youtube 搵到好多d人大鬧iphxne既片, 唔知變左鬧gxk會唔會食律師信?

http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20120310/00176_019.html

我真係好想知gxk有無本事玩到上刑事

引用:
原帖由 Dave 於 6-2-2015 13:18 發表

呢個moment 應該點?

1- 真係開始法律行動,要求各forum 交人電話住址如果有,之後雞扒廠一路告告唔入就唔講啦,萬一告得入應該會出聲,取得重大階段勝利云云,
之後一班毒粉就會歡呼跳舞開心助慶,煮豆燃豆 ...
師兄搭完台而家砌埋樓梯,一個完美花生友既表現

引用:
原帖由 stevechau 於 6-2-2015 13:58 發表

你讚我定彈我先??
個電話比花生油浸壊左,回錯人 已更正

發新話題