發新話題

我的最愛

我的最愛

想問下 其實隨左azumanga之外
神是中學生 草莓棉花糖 同 四葉妹妹
呢幾套都係我favourite
其實係咪比較偏門?

有冇人睇gantz?
睇過下動畫
其實我覺得幾特別
不過我太驚冇睇哂

引用:
原帖由 WAIKO01 於 13-2-2007 02:02 發表
四葉妹妹......掂!!正!!我唯一還會追的漫畫.
好野~~
有同好!
睇呢類漫畫 好輕鬆 又有得笑下~
我好喜歡的^^

引用:
原帖由 HunterX 於 12-2-2007 11:34 發表
gantz一定要睇漫畫先好睇~~~
係?
冇睇過漫畫添~

我覺得gantz特別
因為其實好奇怪 成team主角死哂換一批新角色都可以繼續做...@@

引用:
原帖由 tsewc 於 12-2-2007 11:55 發表
一o的都唔偏門,話說人氣都唔細

殺戮...漫畫睇到一半放棄無睇
係?^^
我見呢度通常都係gundam同haruhi
以為我鍾意個d好偏門添=p

不如介紹下你地鍾意d咩丫

引用:
原帖由 780 於 15-2-2007 02:56 發表

最正其實都係唔識講英文o既外國人呢個設定...
哎 我都唔記得哂佢地d名
總之個孖辮妹妹就真係激死人XDDD
個灰頭髮既又可憐又可愛
個外國妹妹唔識英文扮哂野又係好攪笑XDDDD
姐姐個妹算係比較正常

我覺得佢地四個 同四葉妹妹可以做到好朋友囉XDDDD
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 14-2-2007 11:06 發表

非常有生活感覺,就像你在看著四葉妹妹一起生活一樣.十分有趣.
對對對!
如果隔壁住了個這樣的小女孩一定很有趣!!!
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 Gabriel 於 13-2-2007 09:47 發表

gundam同涼宮都係有大搞作先出名到連唔識ACG既人都知係咩姐
漫畫只要係有連載中/過都唔會算太偏門

我自己鍾意既都幾廣:
動畫: Nanoha,Rosen Maiden,G Seed (無視Destiny)
作品: Key全線 (Kanon, ...
lovehina個中文名....其實我初時真係誤會左佢係.......=P
又 魔法老師又覺得點呢?^^
人怕出名 芝怕肥/_\

魚魚魚~~>.<
講咁耐都冇既?
有冇宮崎駿fans??>v</
人怕出名 芝怕肥/_\

[quote]原帖由 tsewc 於 13-2-2007 15:38 發表
係喎,唔記得左tim

我最愛既漫畫係"岸和田博士科
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 780 於 15-2-2007 03:50 發表

孖辮:松岡美羽
灰頭髮:櫻木茉莉
鬼妹:Ana Coppola
妹:伊藤千佳
原本都唔記得左,頭先醒起先去立左下漫畫

話說遲o的有ova...
噢 茉莉~~我最喜歡佢
OVA嗎? 我好久沒有再留意這些動漫資訊了...
幾時有得睇阿
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 tsewc 於 17-2-2007 11:24 發表

神是中學生?
kamichu
好多好多好有趣可愛的小神仙

引用:
原帖由 alien 於 18-2-2007 19:04 發表

得中間系神族.........
我搵唔到圖阿∼小壁的圖

引用:
原帖由 ZaMaR 於 18-2-2007 01:26 發表
in most cases, i watch anime only, but NHK ni yokoso and Get backer did watched in comic.

here are the really good ones i have seen so far,
FMA
FMP2(school)
SR,SR2
NHK ni Yokoso(misaki!!!% ...
Ouran High School Host Club!!
睇得我好開心的∼

發新話題