發新話題

WE GBB 專區2

引用:
原帖由 rYaN 於 27-9-2009 15:49 發表

用M16黎改好 ..因為冇其他廠出we內管
即係用m16既內管cut做spr?
咁但係外管呢??應該搵咩牌子呢.
thx.

引用:
原帖由 牛奶 於 27-9-2009 04:27 PM 發表

即係用m16既內管cut做spr?
咁但係外管呢??應該搵咩牌子呢.
thx.
睇下a3條外管長幾多...搵qqf cut

想請教一下咁多位師兄
小弟剛玩WE M4想問問個hopup係邊度調既呢?
唔該晒

引用:
原帖由 derek3427 於 29-9-2009 14:52 發表
想請教一下咁多位師兄
小弟剛玩WE M4想問問個hopup係邊度調既呢?
唔該晒
Part #113

引用:
原帖由 Zap 於 29-9-2009 15:01 發表

Part #113
師兄唔好意思呀,我去#113唔見有教喎,可以俾條link小弟去研究嗎?

引用:
原帖由 derek3427 於 29-9-2009 17:04 發表

師兄唔好意思呀,我去#113唔見有教喎,可以俾條link小弟去研究嗎?
it is PARTS # 113. turn it to adjust hopup..

引用:
原帖由 marche111 於 23-9-2009 23:29 發表
好似大約這張相條骨,因小弟缺糧,所以想一擊即中
相中係9吋,11吋呢?
依條骨幾靚

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 30-9-2009 15:10 發表

依條骨幾靚
Fit very well too

引用:
原帖由 Zap 於 30-9-2009 15:14 發表

Fit very well too
仲有依條骨幾好渣手

咁多位師兄
想請教下現行咁多種降火法邊種比較穩定可行?????

引用:
原帖由 derek3427 於 3-10-2009 10:57 PM 發表
咁多位師兄
想請教下現行咁多種降火法邊種比較穩定可行?????
我覺得用lax出既Stain steel (306 S) valve guide rod #39 +4個窿folding valve #42最穩定

有冇大師兄能help help 小弟
請問國產 UBR (for gbb ver. ) 裝上 We m4 能直上嗎?

引用:
原帖由 marche111 於 9-10-2009 08:19 PM 發表
請問國產 UBR (for gbb ver. ) 裝上 We m4 能直上嗎?
得!不過有少少野要汁

引用:
原帖由 marche111 於 9-10-2009 20:19 發表

thx a lot ~

發新話題