18 12
發新話題

遲來的觀星者

遲來的觀星者

用左半日時間完成

all took by N93

珍珠白+三菱灰+黑鐵
超懶人做法
鵰。豹。狸。獅。狒

硬係覺得呢隻野怪怪咁
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 8-3-2007 22:22 發表
硬係覺得呢隻野怪怪咁
念力機....

呢部野都我想買既一部機 但系 太貴啦 成80蚊

算吧喇....
一隻本來就係唔靚的機,版主幾好心機整都係唔靚....
機械設定的問題|)

我...冇留意gundam好耐了 唔係好識..
呢部野令我諗起d科學d唔知咩粒子個d野....=P
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 9-3-2007 06:14 發表
我...冇留意gundam好耐了 唔係好識..
呢部野令我諗起d科學d唔知咩粒子個d野....=P
佢係有3個電子的

引用:
原帖由 MarK-C 於 9-3-2007 12:55 發表

佢係有3個電子的
本來有4 個,but 第4個解體左

p.s.部觀星的外型確實唔多討好
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回覆 #8 莊家-犯罪無間 的帖子

果套野我睇完都唔多明佢講乜

原來1/144同1/60係差咁遠....
鵰。豹。狸。獅。狒

回覆 #10 Hkpolice-Psu 的帖子

緊系啦

引用:
原帖由 gf13vergil 於 9-3-2007 20:14 發表
緊系啦
價錢都係...

回覆 #10 Hkpolice-Psu 的帖子

啱你個囡玩既size

引用:
原帖由 14692 於 9-3-2007 23:00 發表
啱你個囡玩既size
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 10-3-2007 02:17 發表

支解
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

18 12
發新話題