發新話題

"卡通片"

引用:
原帖由 joey 於 26-2-2007 00:46 發表
重有"小甜甜公主"
哈哈 係 我都有睇的
個時覺得佢套衫好得意 好多星星好多心心XDDD

人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 25-2-2007 22:35 發表

媽媽是小學四年級生

呢套我家姐好鍾意

主題曲好似係湯寶如唱,記得一句係"寶貝甜心,跟這小四年生"
佢個"MV"都仲記得少少...=口=
好似係湯寶如同個好可愛既小妹妹 一齊食野 唔知係棉花糖定雪糕...

而套卡通 係講個BB由未來來左個小學生屋企 仲有個男主角叫陽介(?)
個BB好似有超能力(?)

我以前有一排係用印左呢套野既書包=P

人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 26-2-2007 16:13 發表

講開結尾....
究竟"蜜蜂小王子" 一套關於隻蜜蜂仔搵阿媽既故事
周圍去識左好多朋友 但係成日都好慘好慘的=(
個結尾係點??@@
果結尾......咪就係............

無睇囉................................
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 26-2-2007 16:51 發表

果結尾......咪就係............

無睇囉................................
我都冇
不過感覺上呢套野好似好~~長
播極都播唔完咁...
可能個陣細個冇咩時間觀念啦....
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 26-2-2007 17:04 發表

我都冇
不過感覺上呢套野好似好~~長
播極都播唔完咁...
可能個陣細個冇咩時間觀念啦....
非常認同, 好似永遠都唔完咁.........................
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

無咩人鍾意"娛樂金魚眼"?
呢套野痴線0既.....不過好好笑
重有戰區88,當年唔識軍事野覺得套野好勁,以為空軍真係有僱佣兵

引用:
原帖由 rolex 於 27-2-2007 00:05 發表
我!
hehe~請睇番第一頁^^
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 27-2-2007 00:12 發表

我!
hehe~請睇番第一頁^^
我當年錄齊一整套

引用:
原帖由 rolex 於 27-2-2007 00:05 發表
重有戰區88,當年唔識軍事野覺得套野好勁,以為空軍真係有僱佣兵
http://www.animangaplus.it/img/r ... /full/1074889472are ...
戰區88好似有睇過, 係咪講個主角俾佢"好朋友" 賣左去做僱佣兵??
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 27-2-2007 00:24 發表

戰區88好似有睇過, 係咪講個主角俾佢"好朋友" 賣左去做僱佣兵??
無錯,主角條女差D俾佢"好朋友"滾埋添....
套野重幾多殺人場面...真係唔多0岩小朋友欣賞

引用:
原帖由 rolex 於 27-2-2007 00:31 發表

無錯,主角條女差D俾佢"好朋友"滾埋添....
套野重幾多殺人場面...真係唔多0岩小朋友欣賞
我睇過現代版...

回覆 #56 adrianyahk 的帖子

舊版正好多!

引用:
原帖由 阿芝 於 26-2-2007 16:16 發表

哈哈 係 我都有睇的
個時覺得佢套衫好得意 好多星星好多心心XDDD

一見呢幅圖我諗起o個時有套卡車係d 貓去送pizza,間pizza 鋪有個左輪射佢地出去
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 27-2-2007 01:06 發表

一見呢幅圖我諗起o個時有套卡車係d 貓去送pizza,間pizza 鋪有個左輪射佢地出去
功夫貓黨!!!
call-law-yeah!!XDDDD
最攪笑係佢女朋友 一嬲會射飛彈!!!!!

人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 27-2-2007 01:09 發表

功夫貓黨!!!
call-law-yeah!!XDDDD
最攪笑係佢女朋友 一嬲會射飛彈!!!!!
係呢套la

阿芝你咁耐之前都重記得個名
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

發新話題