發新話題

Medal of Honor Warfighter

故事模式好差, 彈著判定有時好神奇(唔係講緊側sight), 敵人本身已經好難死, 有時有無敵時間, 通常你見到人掟緊grenade你已經要開始走, 因為你係stop唔到佢既, 有時仲可以穿牆過壁, 有時會好似打不死喪屍咁衝埋黎, 本身又成日camp, 經常都會0係身邊突然出現, 講真我覺得上集做得仲好, 好在無買正版

回覆 16# 的帖子

I guess the AIs are good actually, at least not turkey shots.
For the wall penetrating I guess that's lag issue, any vids to show?

引用:
原帖由 Cheesecake 於 27-10-2012 14:10 發表
I guess the AIs are good actually, at least not turkey shots.
For the wall penetrating I guess that's lag issue, any vids to show?
AI係好, 但係動作中間有好幾個好似格鬥game所謂既"霸體"動作, 例如掟grenade, 一旦開始除非射死佢, 否則一定會不偏不倚送到你面前
入牆無影, 係船入面單打果關, 見前面條友去左左邊, 就諗住轉彎開住槍射死佢, 轉完見唔到人, 突然0係側少少既位穿過一堆地圖層面既object去到我面前, 我除左"WHAT THE" 之外都做唔到反應就死左

故事又唔係好特別, 雖然係算貼近真實, 但係又真係平凡左少少, 最重要係可玩性不足
關數唔多, 但係有兩關係飛車, 我已經唔知其實今集重點係咪賽車
另外重機槍兵係咩一回事, 射唔穿個鋼盔都算, 連件大衫都係"當當聲", 我諗各國唔使花錢同時間研究點做防彈衣, 快d去請教班武裝分子, 又平又高效

MW1-3集故事都有時會重玩番, BF3都會, 但係呢隻......好在唔係買既爆完就del

點解玩Multiplayer  用SAS  Assaulter 支m4 拎極都拎唔到消音同Iron Sight 架

Multiplayer已升至60LV了,好似最盡係72LV.....

附件

27-10-2012 22:00

引用:
原帖由 廢柴 於 27-10-2012 18:11 發表
故事又唔係好特別, 雖然係算貼近真實, 但係又真係平凡左少少, 最重要係可玩性不足
關數唔多, 但係有兩關係飛車, 我已經唔知其實今集重點係咪賽車
另外重機槍兵係咩一回事, 射唔穿個鋼盔都算, 連件大衫都係"當當聲" ...
飛車果兩關真係又悶又唔好玩...同埋電腦掟grenade真係好準...仲要次次對住我掟...
等我仲期待有MOH 2010既水準...

引用:
原帖由 alanchan_yk 於 27-10-2012 23:34 發表

飛車果兩關真係又悶又唔好玩...同埋電腦掟grenade真係好準...仲要次次對住我掟...
等我仲期待有MOH 2010既水準...
下..我反而覺得飛車果兩關幾新鮮幾有趣喎

兩個鐘多d爆機真係好似有d過份。。。不過我仲未有時間上網玩,希望d關卡會吸引dd....不過我都覺得隻game值得買既,上隻真係好好玩

引用:
原帖由 廢柴 於 27-10-2012 17:36 發表

AI係好, 但係動作中間有好幾個好似格鬥game所謂既"霸體"動作, 例如掟grenade, 一旦開始除非射死佢, 否則一定會不偏不倚送到你面前
入牆無影, 係船入面單打果關, 見前面條友去左左邊, 就諗住轉彎開住槍射死佢, 轉完 ...
最神奇係 有時行得快過要跟果條友 d人突然係你前後左右出現

師兄們 我想知 SAS啲角色用既槍 現實SAS係唔係真係有用:

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 28-10-2012 02:37 發表
http://www.ign.com/articles/2012 ... r-warfighter-review

bad

你信唔信遲下COD會有8~9分

引用:
原帖由 tf141 於 28-10-2012 00:55 發表

下..我反而覺得飛車果兩關幾新鮮幾有趣喎
有趣, 睇你點睇
睇3D肉蒲團見3D子彈飛, 有人都話要睇子彈飛不如去睇讓子彈飛

我玩第一身軍事射擊玩飛車, 重要兩整關, 我要玩飛車追逐, 不如玩GTA, SLEEPING DOGS?
GTA同睡狗都重可以0係車度開下槍, 呢隻係真係純揸車, 唔會話中途轉下位, 大佬, 好悶架

發新話題