發新話題

七月新番討論帖

所以我覺得 TE 唔夠 ALT勁.....
正傳根本係打仗......
IPSC AA Shooter
WA Magna R-Type lover

引用:
原帖由 oliver1997 於 12-7-2012 00:14 發表
所以我覺得 TE 唔夠 ALT勁.....
正傳根本係打仗......
TE係ALT嘅前傳
ALT比人打到首都 都轉埋

SAO 02
亞絲娜好可愛www

附件

15-7-2012 11:57

萌!!~ 正吖,始終二次元至有禁完美
IPSC AA Shooter
WA Magna R-Type lover

睇埋sao 16.5果個夜晚........根本就想一刀砍左男主隻手..

救命喔...點可以有d噤完美比例內外敏感度都噤高既落係呢d男主身上面!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
一日usmc,一世usmc !

war game係睇技術而唔係睇槍

引用:
原帖由 king-fa 於 16-7-2012 03:33 發表

睇埋sao 16.5果個夜晚........根本就想一刀砍左男主隻手..

救命喔...點可以有d噤完美比例內外敏感度都噤高既落係呢d男主身上面!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
米劇秀呀! 死佬!

刀劍神域好似唔錯

但係我睇唔明點解男主角唔救藍毛團長?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 16-7-2012 12:52 發表
刀劍神域好似唔錯

一係就團長自己無飲主角比佢果枝水
一係就佢扣血扣太快有水都救唔到
p.s.原著小說團長係比王直接連技連到死

引用:
原帖由 HunterX 於 16-7-2012 12:52 發表
刀劍神域好似唔錯

[取之於島]
其實佢hp已經0左,不過系統會慢慢減至零,並非一下跳到零,所以有少少遺言時間
[/取之於島]

原來係一招收左皮, Thx 兩位
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

一日usmc,一世usmc !

war game係睇技術而唔係睇槍

竟然要我喜愛既聲優領便當!!

等我重以為今話之後有排等~ 完來會接住去~ 太好啦~~

發新話題