發新話題

cs on line2

cs on line2

http://www.youtube.com/watch?v=25AMwqShIxo

http://www.youtube.com/watch?v=I5IfUs1gIVc

音效全部沿用舊....
地圖自制,但好核突
我對泡菜絕望了
如果魔法是真,哪就是科學

一個行half life 1,一個行source,
轉左texture,地圖都係舊

又一小學生買點game.

佢出CSO2 都唔係問題
只係希望D槍名可以用反真名....
唔好再教壞細路
想買KP06去名搶問有冇銀X戰將 (真人真事....
對AEG慢慢失去興趣,改玩GBB及手拉~

引用:
原帖由 冰雪零度 於 31-8-2012 03:46 PM 發表
佢出CSO2 都唔係問題
只係希望D槍名可以用反真名....
唔好再教壞細路
想買KP06去名搶問有冇銀X戰將 (真人真事....
我仲聽過人問CV-47.....

仲係左邊出彈殼

引用:
原帖由 亞爾多 於 31-8-2012 16:20 發表
仲係左邊出彈殼
好似改番右邊喇~
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

CS 真係教壞細路....

回覆 4# ,5#的帖子

小弟不常去廣華街
所以末親眼見過

唔知兩位C兄可唔可以詳術一下情况呢
如果魔法是真,哪就是科學

引用:
原帖由 leong556 於 31-8-2012 05:23 PM 發表
小弟不常去廣華街
所以末親眼見過

唔知兩位C兄可唔可以詳術一下情况呢
係唐反九到見到....最尾仲問人:呢枝槍(冇身的MP5K)要唔要錢架? 無言...

外國都係得ava玩
想玩下csO 都唔得

兩條片唔同engine 既?
上面果條係Half life 1 果個engine
下面果條係source engine 既?

引用:
原帖由 fire23wong 於 26-9-2012 07:29 發表
兩條片唔同engine 既?
上面果條係Half life 1 果個engine
下面果條係source engine 既?
CSO2已確定為source engine

&點解你會覺得上面果條係goldsrc...

唔係個個人都支付到玩source engine 既game架
最後又係玩返half life

引用:
原帖由 HiuPaTricK 於 27-9-2012 05:31 發表
唔係個個人都支付到玩source engine 既game架
最後又係玩返half life
source最低畫質已經好低...

發新話題