22 12
發新話題

新手想買枝手槍打CQB

新手想買枝手槍打CQB

師兄大家好 ,我係新手,想買枝手槍打CQB 咩廠手槍會較好?  budget$1500到 唔知師兄們可唔可以提供小小建議俾小弟 小弟對1911同M9較有興趣

$1500包唔包改??
唔包既就Marui
包就KSC s7....

多謝師兄既意見

G36c 都唔錯
itotisaac

回覆 4# 的帖子

Pistol..

引用:
原帖由 Yuri 於 11-8-2012 21:44 發表
$1500包唔包改??
唔包既就Marui
包就KSC s7....
想問下ksc s7有咩特別適合改?
買左番唻一直原裝玩到而家有dd手痕想搞搞佢
thx

引用:
原帖由 ner 於 12-8-2012 00:53 發表

想問下ksc s7有咩特別適合改?
買左番唻一直原裝玩到而家有dd手痕想搞搞佢
thx
ching果枝咩鎗?

引用:
原帖由 tf141 於 12-8-2012 20:22 發表

ching果枝咩鎗?
同你一樣USP COMPACT
唔知你仲有無玩

引用:
原帖由 ner 於 12-8-2012 20:24 發表

唔知你仲有無玩
仲係到

引用:
原帖由 ner 於 12-8-2012 20:24 發表

唔知你仲有無玩
小弟只係改咗SD果套滑架同埋換咗粒魔膠玩下
個人認為KSC既鎗只宜改外觀,反正原裝打game都夠有突, 改外觀件先最抵, 因為最起碼實實在在見到枝鎗有咩唔同咗

馬記4.3.........正野

引用:
原帖由 tf141 於 12-8-2012 20:38 發表

小弟只係改咗SD果套滑架同埋換咗粒魔膠玩下
個人認為KSC既鎗只宜改外觀,反正原裝打game都夠有突, 改外觀件先最抵, 因為最起碼實實在在見到枝鎗有咩唔同咗
我收左支二手compact s7,又係已換sd slide+唔記得一百幾十%彈弓,
支野唔知乜事彈彈lock slide

引用:
原帖由 abcd123 於 12-8-2012 20:49 發表

我收左支二手compact s7,又係已換sd slide+唔記得一百幾十%彈弓,
支野唔知乜事彈彈lock slide
我果日試都係咁喎...不過聽閒打番十幾廿匣就冇事
但係最神奇既係我曾經拎過落場打, 當時又唔係太大問題喎, 全日game淨係試過幾次

引用:
原帖由 tf141 於 12-8-2012 21:02 發表

我果日試都係咁喎...不過聽閒打番十幾廿匣就冇事
但係最神奇既係我曾經拎過落場打, 當時又唔係太大問題喎, 全日game淨係試過幾次
咁睇泥我要響神台囉番佢出泥落吓場試吓

馬記是常識吧....

22 12
發新話題