20 12
發新話題

請問師兄們,A&K Masada 好唔好用?

請問師兄們,A&K Masada 好唔好用?

同埋沙色同埋黑色,邊隻多人買同易配配件?

彈匣方面,係唔係一定局用番A&K 匣?
小弟改變了方向,考慮緊masada

啱啱新玩,預期左唸右唸,不如由最基本ge m4入手?

連d叫做好d嘅香港廠造嘅金身+馬仔花m4,都係1000鬆d...

引用:
原帖由 abcd123 於 13-8-2012 19:16 發表
啱啱新玩,預期左唸右唸,不如由最基本ge m4入手?

連d叫做好d嘅香港廠造嘅金身+馬仔花m4,都係1000鬆d...
我對於M4個型唔係好鍾意~~

引用:
原帖由 hoperper 於 13-8-2012 19:08 發表
同埋沙色同埋黑色,邊隻多人買同易配配件?

彈匣方面,係唔係一定局用番A&K 匣?
小弟改變了方向,考慮緊masada
你鍾意乜色咪用乜色lor
配件就起碼唔用得magpul料
拉鏈甲 電甲都用得 pmag嗰啲要小執

多謝師兄指教

以前小第都問過類似既問題,
希望可以幫到師兄你
http://civiliangunner.com/cgf/vi ... mp;page=1#pid981666
對AEG慢慢失去興趣,改玩GBB及手拉~

引用:
原帖由 冰雪零度 於 13-8-2012 23:34 發表
以前小第都問過類似既問題,
希望可以幫到師兄你
http://civiliangunner.com/cgf/vi ... mp;page=1#pid981666
其實你都有興趣? 我就係見到有discount
我都明白槍呢家野,大眾化好緊要,最緊要多件配

唔知師兄你係唔係有興趣會入一支?

引用:
原帖由 hoperper 於 14-8-2012 00:23 發表

佢想入咁又點
好多人都有架la,我都有支,但咁又點呢

引用:
原帖由 kai_matt 於 14-8-2012 00:52 發表

佢想入咁又點
好多人都有架la,我都有支,但咁又點呢
都係問下O者
如果係,約埋一齊睇下槍都可以

引用:
原帖由 hoperper 於 14-8-2012 00:23 發表

小第係有興趣
不過到最後都係入左G36....
短期內都唔會買長火
真係唔好意思 > <!
對AEG慢慢失去興趣,改玩GBB及手拉~

引用:
原帖由 冰雪零度 於 14-8-2012 22:57 發表

小第係有興趣
不過到最後都係入左G36....
短期內都唔會買長火
真係唔好意思 >  
我買左啦,masada 黑色
我就好鍾意支槍,O黎緊呢個星期,會做test 同開始改動支槍

引用:
原帖由 hoperper 於 16-8-2012 00:41 發表

我買左啦,masada 黑色
我就好鍾意支槍,O黎緊呢個星期,會做test 同開始改動支槍
好多自家數,祝好運

引用:
原帖由 kai_matt 於 16-8-2012 00:48 發表

好多自家數,祝好運
我唔會粗用O既,希望支槍生性D

引用:
原帖由 hoperper 於 16-8-2012 08:24 發表

我唔會粗用O既,希望支槍生性D
關咩你用d粗唔粗ge料事,我話佢有堆係自家零件,可以爬下文先

引用:
原帖由 kai_matt 於 16-8-2012 08:35 發表

關咩你用d粗唔粗ge料事,我話佢有堆係自家零件,可以爬下文先
我明白o既,我有爬文
支支槍,更有一d係自家料o架啦
差多係多定少, U 記支G36K 我都鍾意,佢都有料係自家o架,係咪,壞左咪一樣要找番佢d料

比你買marui, 你都唔會將國九料裝入去啦,係咪
問題係值唔值o者,同埋價錢係幾多
我當買番magpul 支masada, 我諗我都會配番佢間廠o既料o架啦

20 12
發新話題