發新話題

已經買咗KJ Glock 27膠滑架版use 134a gas,多謝師兄們之前の指教!: )

yes yes, cos 世界大同,so 亦都唔須要一定局限於「非漢字不用」!!

Hello!大家好: )

請多々指教^^

引用:
原帖由 Danny0107 於 24-5-2012 19:58 發表

but 日本漢字其實係源於中國個喎!!  
語膠柒兄
你三萌主義源於邊?

引用:
原帖由 一舊水 於 24-5-2012 21:27 發表

語膠柒兄
你三萌主義源於邊?
源自偽基
http://cn.uncyclopedia.wikia.com/index.php?title=%E4%B8%89%E8%90%8C%E4%B8%BB%E4%B9%89&variant=zh-tw

真係費膠事同佢癲
翻煲Pandora Hearts

引用:
原帖由 一舊水 於 24-5-2012 09:27 PM 發表

語膠柒兄
你三萌主義源於邊?
源於中國國父中山先生の「三民主義」依個term!!

請多々指教^^

整個好D ge target + BB trap 咪唔洗驚打花屋企野。
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=93908
你要blowback大+細力(From my point of view, that is reasonable power.) KJ 用得CO2 ge 槍咪blowback 大+細力 lor~

見到佢D字都唔想答佢..................

回覆 36# 的帖子

Thank u!!

請多々指教^^

引用:
原帖由 rYaN 於 25-5-2012 11:33 AM 發表
見到佢D字都唔想答佢..................
本帖最近評分記錄
  • 阿堅 威望 -5 icon post 26-5-2012 13:47
  • 阿堅 金錢 -5 icon post 26-5-2012 13:47

請多々指教^^

你知唔知咩叫曲尺?

已買咗KJ Glock 27 膠滑架版use 134a gas,多謝師兄們之前の指教!!: )

尤其特別多謝依下兩位提醒o左我如只用134a gas,就唔好揀金屬滑架!!

我之前問及有關只用134a gas能否令金屬滑架運作正常流暢︰
引用:
原帖由 一舊水 於 23-5-2012 08:57 PM 發表
退到 =/= 退得曬
我支鋁架4.3用134a都退到, 不過lock唔到
引用:
原帖由 一舊水 於 23-5-2012 09:15 PM 發表
掹雞掹一半

lock唔到slide
引用:
原帖由 亞爾多 於 23-5-2012 09:18 PM 發表

打完最後一槍lock唔到滑架
另外,亦要特別鳴謝$100(一舊水)兄鍥而不捨地不断指正my語文r 非正統の正体中文!

請多々指教^^

無圖無真相.

UNDER DEVELOPING

買左...錦又點

WFC!?

你仙正DIY~
跟住買一把WE MAKING G17(入134A)好似係0.6-0.7J左右.
仲要有自動退膛~
我戈把就係...神台中.

發新話題