發新話題

上次唔見左部MacBook Pro ,今次唔見左l phone4......

引用:
原帖由 anglemok 於 5-8-2010 23:38 發表

WOW,又一潮文 踩低人地抬高自己
同個WJ 幾雞野POST冇分別
STD 佢只敢打M90同9.6v電呢D係人問題唔系槍問題,識唔識分?第一日玩槍?人同槍問題都分5到?
我std用11.1v打130起..打咗兩年冇問題..一樣米養百樣人.唔恨得咁多喇...

引用:
原帖由 cowly 於 7-8-2010 01:39 發表

我std用11.1v打130起..打咗兩年冇問題..一樣米養百樣人.唔恨得咁多喇...
呵呵~聽聞黒缸係亞原天梯特別勁~
唔知係唔係呢!!!!!!

.... 原來連我視為超上階PTW的師兄都睇唔起玩STD既同門師兄弟....
睇黎一樣米養百樣人唔係講把PTW
菜鳥一號

引用:
原帖由 landy 於 7-8-2010 21:06 發表
.... 原來連我視為超上階PTW的師兄都睇唔起玩STD既同門師兄弟....
唉......我一直都冇睇唔起STD既朋友......
有好D既點解唔買MAX呢~~
我有朋友手緊少少(供樓)又想玩PTW我都建議買STD......
仲唔使錢搵人同佢裝支KIT~
唉......以前玩日本果D睇唔起玩國狗果D師兄又唔見有人出聲......

我讚同maxmok兄講法, 唔差得太遠, 點解唔買max版呢? 除非畢直有限或冇貨又急住要.
..............

手上有隻紅缸係手,
無論換彈弓或用泥旁身,都方便得多。
STD平MAX(77XX)大約一千
你買STD是旦買多隻缸都係返度~
(黒缸換彈弓有師兄奶左野)
紅缸嚴佢太大力換M110.130又得......
條數迷又返番泥......

引用:
原帖由 maxmok 於 8-8-2010 00:20 發表
手上有隻紅缸係手,
無論換彈弓或用泥防身,都方便得多。
STD平MAX(77XX)大約一千
你買STD是旦買多隻缸都係返度~
(黒缸換彈弓有師兄奶左野)
紅缸嚴佢太大力換M110.130又得......
條數迷又返番泥......
max重有10.5"玩tim~
我買左std都覺得蠢左

引用:
原帖由 ayaka 於 8-8-2010 00:25 發表

max重有10.5"玩tim~
我買左std都覺得蠢左
唔怕......你果條係鋼槍菅嗎?
升級用可以唔要亞原準星既真數骨......
一樣正!
不過你用DD都好正......
就其係ECOS最正......

就算只得l個筒,换弹弓都可以好快,只要有呢件就Okey.鴨記有售

附件

8-8-2010 00:32

開錶殼器

引用:
原帖由 mikeymike 於 8-8-2010 00:32 發表
就算只得l個筒,换弹弓都可以好快,只要有呢件就Okey.鴨記有售
衣個簡直就係PTW神器!!!
我都有......
兩分鐘OK

引用:
原帖由 mikeymike 於 8-8-2010 00:32 發表
點用GE呢
我用個細鉗叉住尾蓋兩個窿黎擰都好快

引用:
原帖由 maxmok 於 8-8-2010 00:36 發表

衣個簡直就係PTW神器!!!
我都有......
兩分鐘OK
哦?! 我都想知點用同埋叫咩名.
..............

引用:
原帖由 maxmok 於 7-8-2010 19:43 發表

呵呵~聽聞黒缸係亞原天梯特別勁~
唔知係唔係呢!!!!!!
哈~我條黑筒特別勁囉...肯定係..!!

引用:
原帖由 maxmok 於 5-8-2010 18:52 發表

多謝,其實我只係想要條槍菅同上身炸......
師父咁你d"鋼"準星有咩用...出讓..??

引用:
原帖由 landy 於 7-8-2010 21:06 發表
好明顯係講個人...

發新話題