發新話題

食咩早餐好

引用:
原帖由 loveless 於 6-2-2017 11:13 發表

好視乎之前我已食o左幾多零食..
早餐要空肚吃喇~~
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 2017-2-6 11:42 發表

我放假....係唔會食到早餐既XDDDD
讀書個陣(連埋讀完到做野之間個gap year)
係可以晨早起身走入九龍塘
坐低飲杯野,食個早餐,睇陣書,去睇返場戲,行陣食埋個晏晝先返屋企

我都係週末至會慢慢享用一個靚早餐,/靚咖啡,
平日都冇心情. 比盒朱古力味豬肉乾我都可以照吞.

引用:
原帖由 loveless 於 2017-2-6 11:59 發表
嚴格泥講唔係平日冇心情
係「返工」冇心情

引用:
原帖由 屈濕 於 6-2-2017 11:54 發表

讀書個陣(連埋讀完到做野之間個gap year)
係可以晨早起身走入九龍塘
坐低飲杯野,食個早餐,睇陣書,去睇返場戲,行陣食埋個晏晝先返屋企
人生....
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 loveless 於 6-2-2017 11:59 發表
朱古力味豬肉乾XDDDDD
但係唔食個早餐先開工,成個蕉早都死住咁開工....
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 屈濕 於 6-2-2017 12:01 發表

嚴格泥講唔係平日冇心情
係「返工」冇心情
返工心情就就係冇心情
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 2017-2-6 12:14 發表

人生....
我ge「人生」由唔洗再返中學(雖然跟住要考DSE)直到上年六月尾正式返工為止 RIP
唔計童年,最hea最舒服就係個四年半,廢青也

引用:
原帖由 屈濕 於 6-2-2017 12:22 發表

我ge「人生」由唔洗再返中學(雖然跟住要考DSE)直到上年六月尾正式返工為止 RIP
唔計童年,最hea最舒服就係個四年半,廢青也
剛返工就要等退休
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 6-2-2017 12:16 發表

返工心情就就係冇心情
假期後症候群...

有無焦慮?空虛?容易疲倦?失眠?胃口欠佳?難以集中精神工作等等徵狀
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 6-2-2017 14:56 發表

假期後症候群...

有無焦慮?空虛?容易疲倦?失眠?胃口欠佳?難以集中精神工作等等徵狀
除胃口欠佳外都有
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 6-2-2017 15:01 發表

除胃口欠佳外都有

呢個假期小弟都增左唔少磅...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

今個新年同老虎依個鄉下妹遊咗好多個地方,
飯都未食就去埋啲地方比老虎鄉下仲要鄉下。

引用:
原帖由 2slow 於 6-2-2017 15:11 發表

呢個假期小弟都增左唔少磅...
上磅禁止
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 reniless 於 6-2-2017 15:22 發表
今個新年同老虎依個鄉下妹遊咗好多個地方,
飯都未食就去埋啲地方比老虎鄉下仲要鄉下。
去左邊度玩?=D
人怕出名 芝怕肥/_\

發新話題