發新話題

博c模型

引用:
原帖由 14692 於 31-5-2007 05:23 發表
大家算吧啦, 俾個下台階人
佢而家係要一個上台階,比我地見證同感受下一雞8000飛,唔熔手柄 , 唔爆波箱 , 唔燒麼打的,奉佢支m4係神來之槍

而且我地可以聽下點保養支槍先可以一雞8000飛,3年打過百萬飛都唔掃唔壞的方法
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 忽必烈 於 31-5-2007 11:15 發表

或者...我病呀...or乜你地見我唔到呀...咁sorry囉
當日大家要係鳳園分開搜索

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 31-5-2007 11:16 發表

佢而家係要一個上台階,比我地見證同感受下一雞8000飛,唔熔手柄 , 唔爆波箱 , 唔燒麼打的,奉佢支m4係神來之槍

而且我地可以聽下點保養支槍先可以一雞8000飛,3年打過百萬飛都唔掃唔壞的方法
咁返D$ 都好, 唔洗換野!!
打極都唔掃
Saving Private Kai人

可能佢call police wor........

引用:
原帖由 hippies 於 31-5-2007 11:22 發表
又如何最多咪俾人趕

無人諗過果8000飛可能要打3日先打晒?
咁實唔會溶喎

引用:
原帖由 louisli 於 31-5-2007 11:27 發表
咁實唔會溶喎
你都唔聽書既...人地話一雞呢...所以我地好好奇囉

引用:
原帖由 louisli 於 31-5-2007 11:27 發表
咁實唔會溶喎
佢話落場一雞8000
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
咁實唔會溶喎
神蹟!!!!

just trust!!! dun ask!!! :x :x

引用:
原帖由 hippies 於 31-5-2007 11:22 發表
call 埋police o黎做公證

引用:
原帖由 忽必烈 於 31-5-2007 11:28 發表

你都唔聽書既...人地話一雞呢...所以我地好好奇囉
咪一雞囉,用繩綁實佢
坐低慢慢等

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 31-5-2007 11:30 發表

call 埋police o黎做公證
X-file!?!

引用:
原帖由 louisli 於 31-5-2007 11:56 發表

咪一雞囉,用繩綁實佢
坐低慢慢等
good idea

引用:
原帖由 忽必烈 於 30-5-2007 23:49 發表

一定會....我即晚會放上you txue放心
800飛預覽片段, 頂住檔先, 如果當日真係有人拍到一雞8000飛的話, 到時會比呢段片震撼十陪

http://www.youtube.com/watch?v=w7cJa6JKS8I&mode=related&search=

引用:
預左有咁既可能, 但我都會去, 咁多人做証, 我地又無非法改裝鎗, 唔使驚, 個局係佢開既, 到時版主可以提供IP俾警方, 以浪費警力罪名起訴佢

發新話題