發新話題

解放軍新制服新花

當年俾人插個徽太紅,所以搞個低視度,點知又俾人插了……

自衛隊

引用:
原帖由 tango10 於 4-7-2007 20:13 發表
自衛隊
..................................你是日本人?  topic名都話PLA...唔係JSF...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 4-7-2007 20:33 發表

..................................你是日本人?  topic名都話PLA...唔係JSF...
係! 唔好意思! 不過真係好似噃

引用:
原帖由 tango10 於 4-7-2007 20:36 發表

係! 唔好意思! 不過真係好似噃
吓........  JSF套野靚咁多!!!

回覆 #20 adrianyahk 的帖子

有幾靚呀
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 5-7-2007 04:53 發表
有幾靚呀
相對 je~

引用:
原帖由 Hamlet 於 4-7-2007 19:18 發表
暫時嘔住先吧……
左右兩排鴛鴦色...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #23 皇家御貓 的帖子

因為係07新制服發布會,所以一次過全部SHOW曬出呢……

引用:
原帖由 RMP 於 3-7-2007 00:03 發表
唔喜歡解放軍,|)
same.........

回覆 #25 hippies 的帖子

既然係咁,我就建議對有以上內容既POST選擇性失明,無視佢就ok了……

咁多人唔鐘意老解........
看來97式唔多人玩..................

引用:
原帖由 peter195 於 6-7-2007 00:33 發表
咁多人唔鐘意老解........
看來97式唔多人玩..................
玩老解都唔係咁差丫...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

我會玩老解.......
但最唔希望見的是將來去打 game.......
得小弟一個老解 fans 比成隊英美聯軍用
奇怪的目光望住 ........
仲要比成隊英美聯軍追住殺...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 4-7-2007 20:39 發表

吓........  JSF套野靚咁多!!!
唔多覺JSF套野靚....

發新話題