發新話題

[Marui] 第56回 静岡ожみЁъみ 2017 東京сюユ新商品

引用:
原帖由 BLSK 於 12-5-2017 18:04 發表
手揪你送比我都唔要 無後西好過
呢排好似貴番,我估都應該要三千二三

其實出個散package俾人訂仲好慳番唔少然後買更多既槍
但應該無人會咁做
要買馬記既人一早買左,只係亞鉛內件仲送日本marking仲要三千二我就唔落疊 ,馬記系統遲早有日要成套內件連尾通換補品,
到時你地計返個價就退膛鼓最多玩一支,原裝槍都加哂價唔諗入多支了又唔係416或oldschool特別野

咁就把X喇.....如果駁火三秒之後冇貨賣,而打咗3秒又唔中,咁堅係唔知點囉!
引用:
原帖由 Dave 於 12-5-2017 17:55 發表

93 RD ,咁支AA-12 係 10 RPS ,1 槍打3 粒= 30 RPS,3 秒打 90 粒,嚴格來說係 3.1 秒
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 gainax 於 12-5-2017 19:04 發表

要買馬記既人一早買左,只係亞鉛內件仲送日本marking仲要三千二我就唔落疊 ,馬記系統遲早有日要成套內件連尾通換補品,
到時你地計返個價就退膛鼓最多玩一支,原裝槍都加哂價唔諗入多支了又唔係416或oldschool特別 ...
而家最抵買係cqbr
反正都係換晒d外件
cqbr多槍帶扣
散買都百幾二百蚊
棍仔尾托個d就算啦

回覆 151# 的帖子

你地計少左一條數,馬記的M4 GBB 和彈匣係有做CERAKOTE,其他廠出既M4 (例如KWZ、G香港)係普通陽極身.... 你俾錢做上下身CERAKOTE係要俾$1500 - 2000,點計都係馬記較著數
如果計埋做CERAKOTE既錢,其他廠既錢起碼要$4500 - $5000 所以2015年12月出馬記M4我就即買第1水了,因為計番做CERAKOTE既開支,算係好抵玩

連匣都有嫁原來
我有四隻都唔知
佢出 PMAG EMAG未唔洗曬錢做cerakote又可以賣貴啲
一樣狗衝

引用:
原帖由 alexmgjai 於 12-5-2017 23:47 發表
你地計少左一條數,馬記的M4 GBB 和彈匣係有做CERAKOTE,其他廠出既M4 (例如KWZ、G香港)係普通陽極身.... 你俾錢做上下身CERAKOTE係要俾$1500 - 2000,點計都係馬記較著數
如果計埋做CERAKOTE既錢,其他廠既錢起 ...
cerakote都係呢個價係好佛心既
但真鐵m4都係陽極 cerakote好似香港有一間係平dd既
但我反而想搵廠接散單陽極

今次馬記隔咁耐先出枝栗米m4真係...
唔係話出舊野唔好 但唔好咁hea...出枝m16a2即刻有heart晒

回覆 153# 的帖子

改長內管=MWS
玩Cqb外型=cqbr
馬記gbb次次一改靚d就要掉好多錢, 因為內外都要換件,
Z系統前節同尾通牙自家數要改好麻煩下, 槍價加靚高仿鋼前節=大蛇M4價仲未計換一堆內件 ,Z系統內件比其他系統都多好多,換上黎幾銀可以計下。。原裝件要訂時間耐又唔平只救得一時長久玩唔實際,始終換補品先治本耐用一次Ok, 所以馬記最大敵人都是錢既問題, 我自己都放走左支,M4一支夠只等特別款先再投入Z系統, 等吧

引用:
原帖由 gainax 於 13-5-2017 00:33 發表
改長內管=MWS
玩Cqb外型=cqbr
馬記gbb次次一改靚d就要掉好多錢, 因為內外都要換件,
Z系統前節同尾通牙自家數要改好麻煩下, 槍價加靚高仿鋼前節=大蛇M4價仲未計換一堆內件 ,Z系統內件比其他系統都多好多,換上黎 ...
等台灣出補品 零件 抄考改良版好過啦

引用:
原帖由 Opica 於 12-5-2017 19:01 發表
貴番,宜家34XX
好似話彩虹8本身做埋批發跟住又做網上零售,被鋪頭嘈話貴,結果而家要加番價,啱啱見明搶兩枝都係做3k有找

引用:
原帖由 alexmgjai 於 12-5-2017 23:47 發表
如果計埋做CERAKOTE既錢,其他廠既錢起 ...
馬記槍價其實唔算平了,勝在有施啦曲叫抵玩左,v記如一早做方仗夾氣化提升一層樓本身就可以抗衡馬記,85折個期支啞把根M4ris先2千2鋼火控/2百2支bolt set,KSz 都只係2千3鋼煲先最低玩(如接受到外觀)
如果將來v記解決到氣化,我相信好多人又玩返

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-5-2017 00:11 發表

cerakote都係呢個價係好佛心既
但真鐵m4都係陽極 cerakote好似香港有一間係平dd既
但我反而想搵廠接散單陽極

今次馬記隔咁耐先出枝栗米m4真係...
唔係話出舊野唔好 但唔好咁hea...出枝m16a2即刻有heart晒
M16A2我等左8年都冇廠再出,7075做左三幾十隻都話冇市場唔再生產,如馬記出咁冷門就真係佛心

回覆 158# 的帖子

佢再係咁抄冷飯只要我們肯進取D做XYZ系統迷版416/M16A1/XM177,M16A2等等反正都係一樣波箱內構以我們生產力容乜易,
咁馬記繼續炒飯又走返aeg後路一一一〉個個玩佢系統但冇人玩佢aeg

引用:
原帖由 gainax 於 13-5-2017 01:07 發表

M16A2我等左8年都冇廠再出,7075做左三幾十隻都話冇市場唔再生產,如馬記出咁冷門就真係佛心
搞到3連發 玩家自然會好多野玩到啦

回覆 163# 的帖子

三連發做係AR gbb到要氣化掂有難度,因佢必須整個齒輪物體用倒勾黎卡住記錄打出三發即停, 咁要穩定個三連發勾即停係需要硬彈弓先hold得實個齒輪, 每一發個勾都會刮到齒輪加上用硬彈弓型造大阻力咁氣化就比auto差, gbb打得爽auto都唔易仲做三連發味更加唔掂? 搞支爽既三連發係好考功夫,基本上市面係冇一支三連發原裝可以打得爽
或者馬記有新火控設計但相信抄冷飯個性唔似會再投資為某D型號設計過Z系統,玩三連發現時只有用方仗夾改支大蛇打得爽。。

馬記出支733 GBB,我一定買支黎FULL
https://www.youtube.com/watch?v=ZL9fnVtz_lc

發新話題