發新話題

今日收到一幅圖

如果50M,我自巳很比80-100元一個鍾,打兩個鍾當睇場戲,包杯0 荼就good 啦

引用:
原帖由 tango1997 於 27-5-2014 08:18 發表
昨天又收多一張圖
正呀~
BTW, 燈光夠唔夠先?

哇~ 幾時有得試鐘呀  x2

哇~ 幾時有得試鐘呀  x3

BTW, 一擠幾銀先?

老老實實.. 50 米...

個彈道已經開始不穩 ( 我當1.5 J 計),

如果到時個集彈性已經大過一張A4 紙打埋隔黎奶.. 到時人人放空條50 米LINE 淨玩30 米就真係白SET 了...

自問冇咩信心打50 米仲可以槍槍中靶圓區冇槍出界,

同埋測試準唔準,我有條30 米無風奶已經好開心到脾。

同上,2 HR 送凍茶有得諗..
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 27-5-2014 13:00 發表
老老實實.. 50 米...

個彈道已經開始不穩 ( 我當1.5 J 計),

如果到時個集彈性已經大過一張A4 紙打埋隔黎奶.. 到時人人放空條50 米LINE 淨玩30 米就真係白SET 了...

自問冇咩信心打50 米仲可以槍槍中靶圓 ...
台式喝茶
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

https://www.youtube.com/watch?v=v5sGrA7m5L8
見到馬記870原裝都打30m,所以覺得有50m都幾好,加上只是活動式圍板就可變30m,10m,50m場,多個賣點

有30M 我已經好感動.
老實講, 到真係有50M, 消費者就自然會 [想有埋]  75M
到頭來成本太高, 又會覺得收費太貴,
最終又係得番o個桔...

有30M,  我已經好感動...

引用:
原帖由 loveless 於 27-5-2014 13:36 發表
有30M 我已經好感動.
老實講, 到真係有50M, 消費者就自然會 [想有埋]  75M
到頭來成本太高, 又會覺得收費太貴,
最終又係得番o個桔...

有30M,  我已經好感動...
同感。。。有一個低外來因素影響既條件下。。。去setting自己枝汽槍(當然係要對自己枝架生有要求既人)。。。總比在外圍因數太多而又不穩定既室外地方setting。。。效果,效用兩樣野刀好好多啦

如果機械式滑軌 3個掣(0米 30米 60米)  
10蚊來回2次試靶 都ok

book一條一個鍾 幾條友輪得唔得?

個打靶area要用玻璃門封住,又靜又能控制閒人,好似璧球場個feel,一條range最多兩條友

若不控制人流,打完cqb,D人一定湧去打靶區亂射.咁憑乜叫人租10M range先?

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 teru 於 27-5-2014 13:28 發表
https://www.youtube.com/watch?v=JTP_kr47eKI
原裝rs svd 50m test,
一張馬記紙巴 5 寸直徑

一個成年人膊頭20 寸...

淨係計左耳到右耳都 8 寸...

當然... 有人喜歡以「中/唔中」黎計算,有需要50 ~75~ 甚至100 米巴..

但你肯比幾多錢,一個月又肯黎幾多日呢?

如果試完75 米原來打人係可以十中三,下次你會唔會再試75 米?

當然如果100% 以玩家角度出發,當然我想要10 ~ 100 米。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

最好間新店用自己靶紙搞槍支認證,日期槍支火力距離溫度射手彈重…租一次一小時靶道,職員可免費為你認證"一張"靶紙,由租客打,職員係靶紙上面蓋個印.日期槍支火力距離溫度--職員當租客面填,靶紙則可給租客帶回家.認證多於一張則另計

吾係個個都話自己30M打牙簽,75M打毫子,100M打爆人地支鏡

《河湟有感》司空圖

我要去打靶!

《河湟有感》司空圖

發新話題