發新話題

6638 你係扮睇唔到下嘛~

好少三點幾仲咁熱鬧...

引用:
原帖由 ea4101 於 19-7-2012 02:57 發表

堅Uncle
咁夜呀…
冇追post 請問發生乜事??
追post la

咁囉…咳咳(認真mod)

Um…好對唔對咁多位比我串過既師兄
我以後唔會再亂咁黎
稔清稔楚先開口
希望大家可以原諒我
以前既野一筆勾消

CGF會員 6638
                                                衷心到歉
Cause everything starts from something
But something would be nothing
Nothing if your heart didn't dream with me
Where would I be, if you didn't believe

自封為: 女(鋁;aluminum)神

引用:
原帖由 阿堅 於 19-7-2012 03:04 發表

追post la
訓啦
留名等聽朝跟進吧啦!

引用:
原帖由 6638 於 19-7-2012 03:05 AM 發表

我以後唔會再亂咁黎
稔清稔楚先開口
希望大家可以原諒我
以前既野一筆勾消

CGF會員 6638
...
咁都好D,我收貨

引用:
原帖由 6638 於 19-7-2012 03:05 發表

我以後唔會再亂咁黎
稔清稔楚先開口
希望大家可以原諒我
以前既野一筆勾消

CGF會員 6638
...
可唔可以解釋吓個鋼身?
其實吹左禁多版,都係講緊個鋼身啫

係道歉,唔係到歉...

個鋼身就堅係買既但係只得彈夾位小部份&條ris係鋼

有無師兄搞團購
搵人CNC代個m4全鋼身呀?
SSP好似大把人做
Cause everything starts from something
But something would be nothing
Nothing if your heart didn't dream with me
Where would I be, if you didn't believe

自封為: 女(鋁;aluminum)神

早知唔打機黎追post

你真係當我盲神標童上身乜刀睇唔到牙。。。。你收番泥噴油個枝AGM個下身上匣位。。。。同你話真金白銀2仟蚊新買番泥個鋼身D花痕一久樣既。。。。你係咪收埋個鋼身唔Post出泥比我見識下呀?。。。。你係咪玩野呀?

樓主, 我重要買個鋼身黎拜架, 你再唔講下落我邊有得

引用:
原帖由 6638 於 19-7-2012 03:20 發表

有無師兄搞團購
SSP好似大把人做
唔好再講古啦,鋼身相呢?

AGM你就節省啲,在座大把人見過玩過有過,我要既係你個二千蚊堅買鋼身相呀!!

引用:
原帖由 jeffrey2525 於 19-7-2012 03:11 發表
係道歉,唔係到歉...
哈 , 你都幾屎忽鬼喎

引用:
原帖由 6638 於 19-7-2012 03:20 發表

有無師兄搞團購
SSP好似大把人做
無相就講咪扯開話題

人生百態

之前都 "乃過野" 既會員 , 玩 "牆頭草" 先格外留神 , 唔好 "上一個 Post 先乃完野 , 今個 Post 就走黎 Yo 人地" , 如果唔識節制 , 輪到你時唔好喊

發新話題